promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Gina érzi a vesztét? Egészen elképesztő beszédet hallhattak tőle a nézők
Borítókép:  RTL+/ValóVilág
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Valóvilág 12. szériájának egyik versenyzője meglepő sorokkal üzent a szavazóknak, miután a kiesés szélére került.

A ValóVilág 12 villája újabb lakó érkezett szerda este. A nézők VV Csasziként ismerhették meg. Az újdonsült játékos két darab, eddig még nem használt kockás kendővel lépte át a luxusbörtön kapuját, amelyről a többiek még csak nem is sejtették, hogy mire való. A színes rongydarabok kisvártatva két játékos kezére kerültek: VV Valen és VV Gina.

Mint kiderült, egyiküknek még ma este távoznia kell a villából, örökre lemondva a hatalmas nyereményről. Ugyanis a texilt viselők sorsáról néhány óra leforgása alatt a nézők döntenek. A rajongók ugyan már tegnap este óta szavazhatnak a nekik szimpatikusabb karakterre, a villalakók mégis csak később tudták meg, milyen következményekkel jár a kendők viselése.

Ahogyan azt az előző valóságshowból már megszokhattuk: a párbajhelyzetekben lévő játékosoknak lehetőségük van egy-egy rövid kortesbeszédet mondaniuk magukért. VV Gina beszéde azonban sokakat meglepett. Talán nem is akadt még ilyenre hasonló példa az elmúlt 12 évadban. 

"Nekem, hála a jóistennek, sikerült már egy sikeres életet felépítenem. Arra kérlek benneteket, hogy a benti embereknek adjátok meg ugyanezt a lehetőséget. Én már nem vágyom többre, én amit bent kaptam, nekem ez bőven elég. Itt mindenki más a villában sokkal jobban megérdemli azt, hogy lehetősége legyen egy új életre."

Beszéde alatt az egyébként tetoválóként tevékenykedő villalakó mindvégig mosolygott. De az, hogy ez a valódi érzelmeit tükrözte-e, azt csak ő tudhatja. Mindenesetre társai tapscunamival zárták a meghökkentő beszédét, míg az ellenfele a nyakába borult. 

A lemondás csak álca lenne?

Az Instagramon egy rajongója szerint ezzel a beszéddel megnyerte a párbajt.

Ellenfele sem maradt szó nélkül, ugyanis a villa Don Huanja, azaz VV Valen is előadta magát a kamerák előtt. Bár tőle visszafogottabb verziót hallhattunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás