promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Dorka olyat villantott az RTL luxusbörtönében, hogy leesett a nézők álla
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A valóságshow szőke bombázója semmit nem bízott a képzeletre.

Nem csak a nyárias melegtől forró VV Dorka bikinis fotója. A ValóVilág12. évadának egyik szereplőjéről ugyanis olyan fotót osztottak meg az Instagramon, amelyen csupán csak egy apró bikinit viselt. Mellette VV Vera szintúgy.

VV Dorka bomba alakja alig takaró szettjében tökéletesen látszódik, a képzeletre szinte alig bíz valamit.

A szemfülesek már kiszúrhatták, hogy a villalakó testét több tetoválás is díszíti, amelyeket büszkén visel. A külsőhöz és a tökéletes fotóhoz természetesen most sem maradhatott el a műszempilla, valamint a napozáshoz tökéletesen illő frizura sem.

Úgy tűnik, hogy VV Dorka az egyik legmegosztóbb személyiség az idei szériában, ugyanis ahogy felkerült róla a Veronikával közös fotója, máris több követő kommentelt alá. 

A lányok kaptak hideget és meleget is egyaránt.

Az egyik ValóVilág néző például azt írta, hogy rájuk fér a napozás, míg más úgy gondolja, hogy VV Dorka a legjobb csaj. 

A beköltözése előtt rengeteg mindent mesélt magáról, éppen ezért sokan már az első pillanatban el tudták dönteni, hogy szimpatizálnak-e vele vagy sem. Mint mondta, megesett már vele az is, hogy annyira féltékeny volt barátjára, hogy belenézett a telefonjába. 

„Nagyon elkattantam, mintha kifordultam volna önmagamból” – vallott színt a kissé teátrális bombázó.

Továbbá kiderült az is, hogy ő az, aki szinte mindenen el tudja sírni magát. Gyerekként pedig állatorvos szeretett volna lenni, ezért cseresznyéken és plüssállatokon gyakorolta a sebészet fortélyait.

Így látja magát a játék feladását fontolgató villalakó:

VV Dorka jószívűnek és odaadónak tartja magát, ám ha éppen bal lábbal kel fel, flegma és hisztériás lesz, de ezt az idő múlásával már a nézők és a lakótársai is egyre inkább észreveszik. A nagy kérdés már csak az, hogy hogyan tolerálják ezt az újdonsült barátai, de a jövőben kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás