promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kicsinálja a nézőket az ujját szopizó villalakó, tömegesen pusztítják az agysejteket az RTL ügyeletes bazári majmainak bizarr szokásai
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők az előző évadokban is tanúi lehettek a lakók furcsa szokásainak, de az idei évad viszi a pálmát.

Ahogyan azt már jól megszokhattuk az előző évadokból is, a villalakók mind-mind külön egyéniségek és mindenkinek megvannak a maga hóbortjai, különös szokásai. Ám az idei évad sokkal másabb az eddigieknél.

Nagyon úgy tűnik, hogy a műsor szerkesztőinek sikerült olyan fiatalokat beválogatniuk a 2024-es szériába, akiknek bizarrabbnál-bizarrabb szokásaik vannak. Oly annyira, hogy nézőnek már feláll a szőr a hátukon tőlük.

Kettővel még küzdenek a bent élők, egy már kiesett

A villa egyik megosztó személyiségének, VV Giadának például az az elképesztő szokása, hogy szopja az ujját. Noha a lány már húsz felett van és édesanya is, mégis úgy tűnik, hogy ezt a berögződését nem tudta elhagyni gyermekkorából. Beköltözése előtt elmondta, hogy érdekli a pszichológia – így bizonyára tisztában lehet azzal, hogy ez mennyire egészségtelen az ő korában. 


Másik rossz szokása, amit exe csak „hobbiként” emlegetett, az a sírás. A 22 éves villalakó ugyanis képes akkor is elbőgni magát, hogy ha meghallja Mickey egér hangját. A kettő együtt meglehetősen veszélyes kombó, de lakótársai valószínűleg kezdenek hozzászokni ahhoz, hogy vagy sír vagy szopja az ujját. Esetleg mindkettő.

A listából nem maradhat ki az első párbaj vesztese sem, VV Noémi, aki azzal készítette ki a nézőket, hogy folyamatosan rágta, ette és köpködte az extra hosszú műkörmeit. Látványnak semmiképpen sem gusztusos szokás ez, főleg nem egy nőtől. 


Így kicsit sem lepődtünk meg azon, hogy a villa közösségi portáljainak a komment szekciójában rengetegen negatívként jegyezték meg ezt a nem hétköznapi „szórakozását”. 

Tovább haladva a bentlakók során, nem tudunk szemet hunyni VV Dzsigeri felett sem, aki hát… szépen szólva: nem veti meg az alkoholt. A ValóVilág12 szériájának fő alkoholistáját őt tartják a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás