promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pattanásig feszül a hangulat, hamarosan egyiküknek távoznia kell a villából - VV Noémi már érzi a vesztét?
Borítókép:  RTL+/ValóVilág
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lázasan készülnek a villa lakói a hétvégi párbajra.

VV Gina távozása után egy nappal máris megtartották az első kiválasztást a ValóVilág 12-ben. A játékosok társaik előtt rövid érvelés után árulták el, kit látnának szívesen a villa falain kívül. VV Csaszi és VV Vera védettséget élveztek, VV Dudu pedig dupla szavazattal rendelkezett akkor.

Végül VV Ádi és VV Noémi egy-egy szavazatot, VV Dudu négyet, VV Dorka pedig hét voksot kapott, így hamar körvönalazódott, hogy ő már biztosan ott lesz a VV12 első párbaján.

Kisvártatva a villalakó meg is jelölte ellenfelét, aki nem más volt, mint VV Noémi. 

Mondhatni a nézők nem lepődtek meg a szőke bombázó döntésén, hiszen gyakorta megesik, hogy egymásnak feszülnek és rivalizálnak egymással a lányok. De ez sem olyan meglepő, hiszen elképesztően nagy nyeremény üti annak a markát, aki végül megnyeri a játékot.

A közelmúltban a párbajra hívott lány el is mondta a villa kamerájába, hogy mit érez és gondol a megmérettetéssel kapcsolatban. Mint kiderült, abszolút nem érez félelmet és hiányoznak már a szerettei, akiket újra látni szeretne. Viszont szívesen vesz részt majd vasárnap az eseményen, ugyanis szerinte izgalmas lesz, hogy két ellentét küzd majd meg egymással: egy „fiús” csaj és egy „csajos” csaj. - Hangzott el a vieóban. Azt viszont, hogy ő melyik kategóriába sorolja magát, nem tudták meg a nézők.

Hozzátette, ő úgy gondolja, hogy nem egy gonosz hárpia, ahogyan őt sokan beállítják, így kortesbeszédjében arra buzdította a nézőket, hogy ha valaha is szerették és kedvelték őt, akkor szavazzanak rá. 

Ám könnyen meglehet az is, hogy a fiatal lány érzi a vesztét, hiszen az interneten a legtöbb negatív hozzászólást ő kapta. Így nem csoda, ha minden figyelem a képernyőre szegeződik majd a hétvégén, hiszen a nézők szívesebben látnák őt a villa falain kívül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás