promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szujó Zoltán eddig titkolta, de íme élete párja: az RTL műsorvezetője ezzel a nővel elvitte az élet főnyereményét 24 évvel ezelőtt
Borítókép:  Rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szujó Zoltán kivételesen bepillantást engedett a magánéletébe, számára fontos intim pillanatot mutatott meg.

Sokáig úgy tűnt, hogy az RTL alulmarad a TV2 műsoraival szemben, azonban sikerült egy olyan vetélkedőt képernyőre vinni, ami szinte tarolt az erre érdeklődő nézők között. Ez a The Floor, amihez Szujó Zoltán műsorvezetése rengeteget hozzátesz, a nézők szinte imádják a hihetetlenül izgalmas vetélkedő navigátorát. Nem véleten: egészen elképesztő teljesítményt nyújtott a Forma 1 közvetítésein is, ahol magyarok milliói itták a szavait és élvezték az izgalmas pillanatok mellett Szujó Zoltán hangját és a versenyhez való elmés hozzáfűzéseit is.

A műsorában nem is olyan rég gazdára talált egy főnyereménynek nevezhető 8 millió forint, melynek gazdája hihetetlenül boldog volt, remélhetőleg az ő öröméből Szujó Zolinak is jutott, munka utánra. Családi életéről nagyon kevesen árul el, de azt tudjuk, hogy jóideje boldog házasságan él feleségével, Adriennel, aki kifejezetten ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt. Szujó Zoltán két leány gyermek édesapja, azonban arra is kifejezetten ügyel, hogy őket se tegye ki a nyilvánosság nyomásának.

Idén lesz 24 éve, hogy feleségével egy párt alkotnak és hiába a folyamatos médiaérdeklődés, ők nem álltak kötélnek: szinte semmit nem tudunk kettőjük kapcsolatáról.

Szujó Zoltánnak egyébként nincs is szüksége ilyen intim titkok kiteregetésére: a Forma 1 mellett a legjobb profi hazai és külföldi ökölvívók meccseiről is tudósít, így nem csak nálunk szerzett nagy népszerűséget a profi kommentátor. A londoni olimpiát is közvetítette, de a Reggeli című műsorban is feltűnt időnként műsorvezetőként.

Kétségtelenül kalandos útja volt a szakmában, ám az egészen biztos, hogy a sport és az ő neve olyannyira elválaszthatatlan lett, mint amennyire ő és a felesége egységet alkotnak. Külön öröm, hogy mindketten szeretnek a sportoknak hódolni, nem véletlen, hogy egy kerékpáros eseményen csattant el az ominózus fotót, amit bemutatunk.

A képet, amelyen a sikeres műsorvezető ritkán látott feleségével látható, ide kattintva nézheted meg, a lapozható galériában:

Forrás: femina.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás