promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki ledöbbent a The Floor szerdai adásában történtek miatt, Szujó Zoltán maga sem hitt a szemének
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen dolog történt az RTL vetélkedőjében.

Már másfél hete fut az RTL új vetélkedője, a The Floor, ami rögtön az első napokban lesöpörte a porondról a vele egy sávban futó Zsákbamacskát, ami a TV2-n megy. Szujó Zoltán műsorára azonnal rákaptak a nézők, ez már a Gundel Takács Gábor által vezetett Az ugrásnál is megfigyelhető volt, hogy amint elindult, a TV2 nézettsége hirtelen bedőlt. Ezek szerint az RTL jól döntött, mikor visszahozta a minőségi vetélkedőket a csatornára, hiszen az emberek szeretnek a játékosokkal együtt válaszolni a kérdésekre, de közben sokat is tanulhatnak.

A The Floor az a műsor, ahol bármi megtörténhet, és tizedmásodpercek dönthetnek játékosok sorsára. Ugyebár minden héten 49 játékos vág neki a párbajoknak, de a hét végére csak egy maradhat, aki aztán elviszi a mesés nyereményt. Előfordult már, hogy becsúszott egy óriási baki, de most a szerdai adásban olyan történt a stúdióban, ami miatt nemcsak a forgatási helyszínen, de minden bizonnyal a televíziók előtt is mindenki ledöbbent.

Két férfi játékos vágott neki annak a párbajnak, amely során szuperhősöket kellett felismerni a képekről. A Marvel és a DC jól ismert szuperhősei és karakterei is felbukkantak a képeken, a két játékos pedig egyszer sem dilemmázott, sem passzolt, mindegyikre azonnal bemondták a helyes válaszokat. Egyikük sem tudott hibázni, így aztán egészen a párbaj legvégéig kiélezett volt a küzdelem, senki sem tudta, hogy mi lesz a vége. Végül az utolsó képnél dőlt el minden, ahol az egyik játékos egy pillanatra elbizonytalanodott, és nem tudta bemondani a helyes megfejtést.

A párbaj során a stúdióközönség és a többi játékos vastapssal jutalmazta a két férfit, Szujó Zoltán pedig rávilágított arra, hogy ilyen nagyon ritkán fordul csak elő a The Floor-ban, ugyanis amellett, hogy tényleg tizedmásodpercek döntöttek a párbaj eredményéről, ilyen drámaian feszült csend nem szokott lenni a stúdióban.

De vajon melyik szuperhős képe bizonytalanította el a játékost, aki előtte mindenkit azonnal felismert? Nézd meg az adásrészletet!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás