promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi durván megalázó helyzetbe sodorta Papp Máté Bencét, az énekesnő húzását már a rajongói sem hagyták szó nélkül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi alaposan lejáratta magát a rajongóinál, és magával rántotta Papp Máté Bencét is.

Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságát nem lehetett már megmenteni, már nem voltak olyan boldogok, mint azelőtt, Gabi úgy érezte, hogy már csak 0-24-ben családanyaként tekint rá a férje, nem érezte magát nőként, feleségként mellette, így aztán elhidegültek egymástól, kimerült a házasságuk, és jobbnak látták, ha elválnak útjaik. Tóth Gabinak pont a legjobbkor jött a képbe Papp Máté Bence a Fricska Néptáncegyüttestől, mert megértő fülekre talált a fiatalemberben, akinek elpanaszolhatta bánatait, ráadásul egy cipőben is voltak, mert Papp Máté Bencének is volt akkor egy barátnője, akivel már nem jöttek ki olyan jól. Így aztán a két lélek egymásra talált, a támogató lelki társból szerelem szövődött, és azóta is fürdőznek a boldogságban.

Na persze Krausz Gábort sem kell sajnálni, hiszen egy gyönyörű táncosnővel van együtt, mégpedig Mikes Annával, akivel együtt megnyerték a Dancing with the Stars című műsort. Nemrég pedig közösen vágtak bele az Ázsia Expresszbe, aminek forgatása már véget ért, és nem is volt veszélytelen, mert több földrengés is megrázta azt a térséget, ahol a TV2 stáb forgatott, Ördög Nóra pedig sírva telefonált haza a családjához. Viszont mindenki épségben hazatért, most már Krausz Gáborék is itthon dolgoznak és romantikáznak, a sztárséf pedig bár sosem akarja feledni a Tóth Gabival való közös múltjukat, azért örül, hogy újra igazán boldog lehet egy nő mellett, aki nagyon szereti és támogatja őt.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence is nagyon elfoglalt, hiszen készülnek közös táborukra, szóval biztos nem unatkoznak, de azért ügyelnek arra, hogy a közösségi oldalaikon mindig megörvendeztessék a rajongóikat egy-egy közös képpel. Sokak szerint az énekesnő nagyon összeillik a táncossal, szép párt alkotnak, azonban nemrég olyan fotó került fel Gabi oldalára, ami eléggé megdöbbentette a követőit, és máris beindultak a találgatások.

Ugyanis egy ismeretlen férfivel ölelkezve látszik a képen, amihez Gabi azt írta, hogy "mennyire szeretlek". Rögtön arról kezdték el kérdezgetni Gabit, hogy mi történt Papp Máté Bencével, szakítottak-e, és hogy a titokzatos férfi az új párja. Aztán Gabi elárulta, hogy az illető Boldog Ati fotós, akivel már korábban is összehozták őt, de csak nagyon mély barátság van köztük.

Ettől függetlenül talán nem volt jó ötlet ilyen képet közzétennie, mert egyesek szerint az énekesnő ezzel csak a fotóst hozta kellemetlen helyzetbe. Valaki azt írta Gabinak, hogy az egy dolog, hogy saját magát lejáratja, de legalább Boldog Atit, a barátját ne hozza ilyen helyzetbe. Egy másik kommentelő is hasonló véleményen van, ő még azt is mondta, hogy ez az egész gusztustalan, amit Gabi művel.

„Ezt nem értem ! Most mi van ?? Mar nem a kis vékony roma gyerekkel van? Ha nem már ezzel?”

„Csak azt nem értem kedves Tóth Gabi hogy oké hogy magad lejáratod de azt a férfit miért kell kellemetlen helyzetbe hozni? Na ez a gusztustalan”

„Na ez a gáz nagyon”

- írták a kommentelők.

Na persze az is érdekes kérdés, hogy mit szól ehhez Papp Máté Bence? Örül, hogy a szerelme egy másik férfival posztolgat ölelkezős képeket? Egy biztos, ezzel elég megaláz helyzetbe sodorta őt az énekesnő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás