promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem rejtegeti tovább, megmutatta a csodát, amitől a rajongóknak leesett az álla
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megint olyan képet láthattunk, amit korábban még nem.

Az elmúlt időszakban Tóth Gabi egyre több képet posztol a saját házáról, amely Szentendrén található, a Dunakanyar egyik legszebb településén, és a házból nyíló kilátás is elsőrangú. A házat még korábban Krausz Gáborral kezdték el közösen felújítani, akkoriban pedig nagyon sok fotó és videó is készült a munkálatokról, amelyek szépen haladtak előre. De nagyon sok fázisról kaphattunk képi anyagokat.

Később pedig már teljes pompájában is ragyogott az otthon.

A tavalyi év vége azonban attól volt hangos, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi eldöntötték, hogy külön utakon folytatják majd, miközben a tévében rengeteg produkcióban is részt vettek. Az emberek pedig figyelték, hogy reflektálnak-e egymásra majd a műsorokban.

Végül sok meglepetés volt a tévében.

Tóth Gabi új párjával, Papp Máté Bencével lejtett romantikus táncot, Krausz Gáborra pedig tánc közben talált rás a szerelem Mikes Anna személyében. Utóbbival kapcsolatban pedig rengeteg cikk született, hiszen a rajongók már a műsor kezdetén is összeboronálták őket. Végül úgy tűnik, hogy nekik lett igazuk, hiszen a pár végül egy pár lett, most pedig tele van az internet a róluk készült szerelmes fotókkal. Legutóbb pedig már egy műsorban, az Ázsia Expressz című realityben párként vettek részt, így pedig nagyon sokan kíváncsiak már most, hogy viselkednek a kamerák előtt, hiszen kapcsolatukról tényleg csak nagyon ritkán beszélnek a nyilvánosság előtt.

Tóth Gabi az elmúlt időszakban a csodaházról készít nagyon sok képet, nem is olyan régen egy gyönyörű panorámát láthattunk, ezt látja tehát Tóth Gabi, ha kimegy a teraszra.

Tényleg lenyűgöző, ami az ember szeme elé kerül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás