promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több százezer nő szíve dobban majd hatalmasat: országunk egyik legkapósabb pasija ismét szingli?
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ország izgult érte a tévé előtt, de mi van most az egyik legsármosabb magyar férfival?

Évtizedeken keresztül Tóth Dávid mindennapjait a versenyek és edzések töltötték ki. Az év áprilistól augusztusig tartó időszakát gyakran nem itthon, hanem külföldi edzőtáborokban töltötte. A sport iránti elhivatottsága és a rengeteg munkája végül meghozta a várva várt gyümölcsét, hiszen világbajnoki címet és olimpiai ezüstérmet szerzett a kajakosok között. Magánéletében azonban ezidáig nem aratott hasonló sikereket. Hosszú, hatéves kapcsolatát követően csak rövidebb, néhány hónapos románcai voltak, amelyek nem mélyültek el annyira, amennyire ő szerette volna. Mióta visszavonult az élsporttól, készen áll arra, hogy megtalálja az igaz szerelmet és családot alapítson.

Három évvel ezelőtt Három évvel ezelőtt részt vett A Nagy Ő című műsorban, mondván, nem számít, hol találja meg az ember a párját. Szerinte a lehetőség bárhol ott van, legyen az egy szórakozóhely, egy nyaralás, egy üzlet, vagy akár egy tévéműsor. A legfontosabb, hogy a sors valahogyan összehozza őket. A műsorban a húsz lány közül Szalai Laura volt az, aki megdobogtatta a szívét, ám egy együtt töltött nyár után arra a következtetésre jutottak, hogy nem illenek össze. Dávid azóta nem mutatott be egyetlen lányt sem a nyilvánosságnak barátnőjeként, azonban néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán néhány fotó erejéig bepillantást engedett követőinek egy egyiptomi vakációba, ahová nem egyedül utazott.

Az a pici plusz A fotókon egy csinos, barna hajú hölgy is feltűnik mellette, aki, mint kiderült, nem más, mint a kajakos barátnője.

„Egy edzőteremben találkoztam Timivel, és már több mint három hónapja együtt vagyunk. Nem hosszú idő, de nagyon bizakodó vagyok. Azt a bizonyos pici pluszt, amit régóta nem éreztem egy lánynál, nála újra érzem."

kezdte Dávid a történetet az Ázsia Expressz legutóbbi győztese, és hozzátette, hogy régóta nem volt olyan, hogy valakinek ennyire igényelte volna a közelségét.

"Igazából minden napot együtt töltünk Timivel, így az összeköltözés is hamarosan aktuálissá válik. Mire is várjunk? Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, hasonlóan gondolkodunk, és értékrendünk is megegyezik. Mindketten úgy érezzük, hogy tökéletesen illünk egymáshoz.”

Révbe érhet Bár Dávid óvakodik a nagy szavaktól, kérdésünkre – megtalálta-e a nagy Ő-t – habozás nélkül válaszolt.

„Nem szeretnék elhamarkodott kijelentéseket tenni, de úgy érzem, Timi lehet az életem nagy Ő-je. Intelligens, humoros, sportos életet él, akárcsak én, és gyönyörű is. Nagyon pozitív számomra, hogy a munkája miatt is fel tudok rá nézni, hiszen gyönyörű szakmája van, fogorvos

– áradozott Dávid, és most óhatatlanul visszacsengtek három évvel ezelőtti szavai:

– Most már szeretnék megállapodni, és négy év múlva, 40 éves koromra, tényleg családapa lenni.”

Azóta nem töltött fel Dávid új képet párjáról, úgyhogy sokan találgatnak, hogy vajon tart-e még a kapcsolat: bár nincs arra utaló jel, hogy ne lennének együtt, reméljük, Dávid valóban megtalálja a boldogságot.

Forrás: Story.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás