promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Jákob Zoli milyen műsorban fog szerepelni A Nagy Ő után, a választás tulajdonképpen egészen nyilvánvaló volt, csoda hogy nem gondoltunk már rá korábban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli A nagy Ő után sem áll le, fontos részleteket árult el a következő projektjével kapcsolatban.​

A Nagy Ő az egyik legnézettebb TV műsor volt a tavalyi évben, és annak ellenére, hogy már november eleje óta nincs a képernyőn, mégis könnyen az az érzésünk lehet, hogy le se került onnan, a TV2 legalábbis tesz róla, hogy a legfontosabb fejleményekről mindig értesüljünk. Egy ideig még adta magát a téma, vajon a forgatás óta mi történt közte és Bettina között, együtt maradt-e a pár?

Ez persze viszonylag gyorsan megválaszolásra került, hiába is izgulnánk érte - mint ahogy arra ebben a cikkünkben is rámutattunk -, a statisztikákban igencsak minimális az esélye annak, hogy egy nagy Ő végül a valóságban is nagybetűs Ő-vé változzon. Ez Jákob Zolinak sem sikerült, de azért hallottunk már olyanról, akinek összejött a dolog.

A műsor utóélete tehát viszonylag gyorsan lecsengett, Jákob Peti azonban roppant tudatosan építi már pár éve a személye köré szövődő brandet, mióta a Tik-Tokon megjelent a tűzpiros Ferrarijával. Úgyhogy hamarosan az volt a téma, hogy milyen új szuper járgányt szerzett a milliomos, nem sokkal karácsony előtt, erről mi is beszámoltunk. Rögtön következtek is az ünnepek, és valószínűleg a fél ország hallott már róla, hogy Jákob volt feleségével és annak új párjával együtt utaztak a Maldiv-szigetekre.

A műkörmös vállalkozásából meggazdagodott Jákob erről is mesélt a ma reggeli MOKKA adásában, ahol a főzőtudományát is megcsillogtatta (gombás tonhal steaket készített a műsorvezetőknek).

Ha jobban belegondolunk, eddig is lehetett sejteni, hogy Zolihoz mennyire közel áll a főzés világa, hiszen az ősszel megjelent könyvének is olyan címe van, amit akár egy szakácskönyvnek is adhatnánk (Paprikaföldektől a HÉTCSILLAGOS életig - Az önerőből milliárdos sikerreceptjei). Az élménybeszámolót itt találjátok, de az érdekesebb részek csak ezután következnek:

Az adás második felében Jákob Zoli a jövőbeli terveiről kérdezték, aminek az egyik legérdekesebb része egy új Youtube-csatorna, amin a saját gyártású sorozata lesz látható.

Emlékeztek még a 90-es évek emblematikus tini-vígjátékára, A csaj nem jár egyedül-re?

Ismerjük ezeknek a filmeknek receptjét, mindig adott egy visszahúzódó, de okos lány, akiért nem különösebben tolonganak a férfiak, de aztán olyan hatalmas külső-belső átalakuláson megy keresztül, hogy a végére nemcsak az önbizalma jön meg, hanem az is kiderül róla, hogy valójában ő a legszebb csaj az egész suliban, csak eddig a szépségét eltakarták a slampos ruhák, az összefonott haj, meg a szemüveg.

Na én pont így képzelem el Jákob következő műsorát:

Sokan nem értik, miért van ekkora szüksége Jákobnak ekkora reflektorfényre, de az biztos, hogy a pasas a maga módján zseni. Ennél jobb árukapcsolást álmunkban sem találtunk volna ki,

a csúcsminőségű műkörmökkel foglalkozó Crystal Nails tulajdonosa elmegy szerepelni egy párkeresős reality műsorban, majd utána saját műsort indít, ami nagyban épít a saját termékére.

Zoltán új projektje ugyanis egy önbizalomnövelős, átalakulós műsor lesz. Orosz Barbara első kérdése rögtön az volt, hogy ebbena műsorban feltűnnek-e szereplők A nagy Ő-ből? Bár nekik azért volt önbizalmuk, szövi tovább a szót Barbara, amire Zoli igencsak szellemesen reagál:

"Önbizalomhiányból nem volt hiány."

Roppant izgalmas műsornak hangzik, hiába lehet Dunát rekeszteni a hasonló tartalmakkal, Jákob nagyon bizakodó. Ha érdekelnek a részletek, nézz bele az adásba, talán még jelentkezni sem késő Jákob Zoli új műsorába:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás