promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő bombázója nem hajlandó ágyba bújni a házasság előtt, ezen Jákob Zoli és Árpa Attila is kiborult volna, a csinos versenyző ország-világ előtt vallott konzervatív nézeteiről
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiatal lány tulajdonképpen meghekkelte a műsort, és a saját érdekében használta fel az. Ez minden bizonnyal igazi világraszóló médiatörténeti pillanat volt.​

Magyarországon már 6 évad is lement A nagy Ő-ből, de úgy igazán csak az utolsó két évad maradt emlékezetes. Ennek az oka viszonylag egyszerű: míg a korábbi évadokban jó kiállású élsportolók, olimpikonok kegyeiért versenyezhettek a lányok (kivéve persze a második évadot, ahol Molnár Anikó volt a nagy Ő), addig ezekben az évadokban két celeb vállalta a feladatot, hogy a TV2 műsorának keretében találjon magának párt.

A nézőket Árpa Attila és Jákob Zoli rózsaszórása is heteken keresztül izgalomban tartotta, jól lehet tudjuk: eddig a 6 évadból még egy pár sem maradt együtt.

Az amerikai széria ezzel szemben már 27 évadot is megélt, és az arányok itt sem sokkal jobbak, csupán három pár akadt eddig az anyaműsor történelmében, akik együtt maradtak. A 2013-as évad szereplői szinte rögtön össze is házasodtak, a 2021-es évad győztese nem házasodott meg, de egy kis különválás után megint összejött A nagy Ő-vel, míg a legutolsó évad gerlepárjának még egyszerűen nem volt túl sok ideje külön válni.

Igen ám, de miért is olyan érdekes ez számunkra? Nos, A Nagy Ő-ről azért tudni lehet, hogy akik jelentkeznek a műsorba, nem éppen a visszafogottságukról híresek, sőt, épp ellenkezőleg: rendelkezniük kell olyan tulajdonságokkal, amik valamilyen mértékben szórakoztatóvá, vagy legalább megbotránkoztatóvá teszi őket, hiszen a reality műsoroknak ez a logikája, nem tesz nekik jót, ha nincs min csámcsogni. Éppen ezért általában ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a műsorba jelentkező lányok alapvetően igazi nagyvilági nők. 

Éppen ezért a magyar nézők számára is megdöbbentő lehet, hogy az egyik lány egyszerűen meghekkelte a műsort, méghozzá nem is akármilyen módon.

Manapság nem különösebben divat a vallásosság, legalábbis a kereskedelmi TV-zés logikája nem hagy teret az ilyen jellegű értékfoglalásra, a fő cél mindig a szórakoztatás, nem a tanítás vagy az értékteremtés. Madison Prewett viszont gondolt egyet, és jelentkezett ebbe a műsorba, ahol a lányok egymással versengve harcolnak egy férfi kegyeiért, ami már eleve nem egy igazán klasszikus felállás.

Madison különcsége már a kezdetektől fogva érződött, és ez a férfi szívét is csakhamar rabul ejtette, a sztár komolyabban is elkezdett érdeklődni iránta, pedig rajta kívül még ott volt a 16 másik hölgy is. Madison ekkor színt vallott, és elárulta: számára rendkívül fontos a hit, és ragaszkodik az ezzel együtt járó értékrendhez, ezért olyan férfit keres, akire ilyen szempontból is fel tud nézni. 

Ez azt is jelenti, hogy​ amennyiben a férfi őt választja, várnia kell a szeretkezéssel a házasságig, mert számára rendkívüli megtartó erővel bír a házassá előtti tisztaság.

Ezen nem csak Peter döbbent le, hanem a több millió amerikai TV néző is, akik figyelemmel kísérték a műsort. Ami azonban még meglepőbb, hogy

A Nagy Ő a KONZERVATÍV nézeteket valló fiatal lányt választotta.

Bár a nézeteit világi emberként nem tudta osztani, de egyszerűen beleszeretett a 24 éves keresztény lányba. A történet viszont itt vesz csak igazán izgalmas fordulatot, mivel a lány később visszautasította Petert. Ezt a pillanatot itt tudjátok visszanézni (angolul tudók előnyben), olyan összefüggő, komoly beszélgetést folytatnak a szereplők, amire a hazai adásokban eddig egészen biztosan nem volt példa:

Madison őszintén megvallotta, hogy rendkívül vonzódik a férfihoz, és jól összeillik a személyiségük is. Azonban elhatározta, hogy nem megy bele egy olyan kapcsolatba, ami nem erősíti meg kapcsolatát Istenhez, sőt, elidegenít. Peter pedig korábban intim viszonyba került egy másik versenyzővel, ez pedig Madisonnak is a tudomására jutott. Nem hajlandó engedni azon az területen, ami az identitásának szerves részét alkotja.

A lány milliók szeme láttára, zokogva és összetörten, de határozottan kiállt az értékei mellett, és egyszerűen kisétált a műsorból.

Ilyen helyzet korábban aligha fordulhatott elő a műsorban,az viszont biztos, hogy a házasságutáni intim együttlét hívei még soha korábban nem kaptak ennél nagyobb reklámot.

Madison azóta megházasodott, és boldogan él egy másik férfival, akivel együtt élik meg az Istenbe vetett hitüket Erről könyvet is írt 'The love everybody wants' (A szerelem amit mindenki keres) címmel -olvasható a 777.hu oldalán, ahol könyvből is olvashatunk néhány részletet. Ezek között van olyan is, amit kerestény vallásosság, Istenkapcsolat nélkül is mindenkinek érdemes feltennie magának, mikor a házasságon gondolkodik:

"Egyazon végső cél felé halad az életünk?"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás