promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán kastélyába beszivárgott egy orosz kém, Putyin ördögi terve működésbe lépett
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tűzpiros Ferrarijával hírhedté vált Jákob Zoli kegyeiért A Nagy Ő-ben állnak sorban a lányok, egyikük könnyen lehet, hogy Putyin beépített orosz kémje. Legalábbis Dancsó Péter szerint.

Nemrég indult el a TV2-n A Nagy Ő legújabb évada. A hölgyek ezúttal az ország egyik leggazdagabb milliárdosa, Jákob Zoltán szívéért harcolhatnak. A vagyonos üzletember a Crystal Nails-ből gazdagodott meg, ami hatalmas teljesítmény, hiszen Zoltán mindenféle hátszél nélkül, a semmiből építette fel birodalmát.

Semmi nem indokolja, hogy Jákob Zoli részt vegyen egy olyan megkérdőjelezhető színvonalú műsorban, mint A Nagy Ő. De akkor mégis mi szüksége lehetett erre a TikTokon tűzpiros Ferrarijával mókázó milliárdosnak, Magyarország egyik leggazdagabb emberének?

Sokan azt gondolhatják, hogy valamilyen erős szereplési vágyról lehet szó, pedig Zoltán ezt a műsort arra használta, hogy egyrészt megtalálja az igaz szerelmet, másrészt hogy megmutassa valós önmagát, és ahogy azt több interjúban is nyilatkozta, ez sikerült is neki.

Ha jobban megnézzük, Jákob egészen nagy átalakuláson ment keresztül az utóbbi években, a vastag keretes szemüveg, a divatos frizura és a borosta is egy tudatosan felépített médiaszemélyiség igényét tükrözi, akit bárki bárhol felismer - elég vetni egy pillantást a szépségiparból meggazdagodó üzletember Wikipédia oldalára, hogy lássuk, korábban mennyivel hétköznapibb külsővel rendelkezett.

Jákob Zoltán mindent meg tud venni, és bárhová el tud utazni, mégis vágyik a figyelemre, a közönség szeretetére, amiből csak arra tudunk következtetni, hogy

Jákob Zoli magányos.

Szerencséjére A Nagy Ő-ben végre rátalálhat a szerelem, de nem árt szem előtt tartani, hogy ez is egy megrendezett műsor, ahol nem minden valódi.

Kinek jutna eszébe a kamerák kereszttüzében párt választani, a TV csatorna által castingolt potenciális aranyásókból, akik úgy rajzanak Zoltán körül, mint  a cápák a zsákmány körül?

Férfiként ráadásul kicsit visszatetsző is lehet, hogy ennyire megcserélődnek a szerepek, nem kell meghódítani a kívánt nőt, mert az magától a verandára heveredik. A Nagy Ő-ben van olyan, aki rögtön esküvői ruhában vagy hintóval érkezik a milliárdos kastélyához.

Persze mindezen csak az lepődik meg, aki még sosem látott trash reality-t, és ilyenből ma már nem nagyon akad Magyarországon, a műfaj nálunk is nagy sikerrel szedi az áldozatait,

és mi bűnös élvezettel merülünk el a nálunknál híresebb, sikeresebb, gazdagabb, sok esetben akár jóképűbb vagy csinosabb celebek kritizálásában, ahogy ország-világ előtt bénáznak, ügyetlenkednek.

Ezeknek a műsoroknak a legnagyobb hozzáadott értéke az egyetemes magyar kultúrához, hogy Dancsó Péter paródiavideókat készít róluk. Már a Kőgazdag fiataloknál is kaján vigyorral vártuk, hogyan fogja kifigurázni a népszerű videós az újabb bulvár őrületet, és nem is kellett csalódnunk, Dancsó rögtön két videót is szállított a témában.


Korábban Dancsó Péter előre betippelte, hogy Árpa Attilát Jákob Zoli válthatná a műsorban, de azt feltehetően nem tudta, hogy Jákob és a csatorna együttműködése hosszú időre visszanyúlik, a “műköröm király” 2010 óta a szépészeti tanácsadója a Trendmánia című műsornak.

A videóban sok minden elhangzik, mi most csak egy vicces momentumot emelnénk ki, mikor Dancsó a szabadidejében CSAK vadászrepülővel manőverező orosz arisztokrata lány (bevallása szerint a Romanov család leszármazottjának) bemutatkozása mellé bevág egy Putyin beszédet, amit magyarul feliratoz. Hogy nem tűnt fel, hogy ez egy orosz hírszerző? Putyin egyébként is nagyon erős, ha csinos orosz kémekről van szó, lásd ezt a cikkünket

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás