promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sulyok Tamás ajándéka megdöbbentette a pápát, Karácsony Gergely felesége pedig a magyarokat

Sulyok Tamás ajándéka megdöbbentette a pápát, Karácsony Gergely felesége pedig a magyarokat

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bemutatták a 3000 forintos címletet, Sulyok Tamás a Vatikánban lepte meg a pápát, Karácsony Gergely megmutatta feleségét. Heti hírösszefoglaló.

Forgalomba kerültek az új címletű pénzek Magyarországon: a 3000 és a 15 000 forintos címletű kiadványok igazi különlegességnek számítanak, sokan várták már, hogy a Magyar Nemzeti Bank végre bemutassa ezeket.

Sulyok Tamás még tavaly tett látogatást a Vatikánban, és ajándékot is vitt a pápának, de nem is akármilyet. Sulyok három dolgot mutatott a Vatikánban, amivel nem csak az egyházfőt, de mindenki mást is megdöbbentett.

Gréta és szerelme egy romantikus estét töltöttek együtt az egyik nívós budapesti étteremben. Az este végén mikor fizetésre került a sor, akkor a pincér Gréta elé tette le a számlát. Amikor a nő meglátta, mit írtak rá a blokkra, azonnal elrohant a helyszínről.

Keserű történések rontják el a Nemzet Színészének választott Kulka János kinevezését, kollégája most kiteregette a szennyest. Nem csitulnak a kedélyek a színész körül, tovább gyűrűzik a botrány, ráadásul most egy ismert színésznő szólalt meg az ügyben.

Karácsony Gergely felesége ritkán mutatkozik nyilvánosság előtt, de Budapest főpolgármestere olykor-olykor kiposztol közös képeket. Most is így történt, így most mindenki láthatta, hogy kicsoda Karácsony imádott neje; és bizony sokan meglepődtek rajta.

Van egy elhagyatott villa Balatonszemesen, ami megmentésre vár, és aminek egyik emeleti szobájában olyasmit találtak, amivel még Csorba Dániel sem tudott mit kezdeni. Nem hitte volna, hogy ilyen irtóztató látvány fog a szeme elé tárulni.