promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsony Gergely megmutatta imádott feleségét: így néz ki a budapesti first lady, akibe 22 éve fülig szerelmes a főpolgármester
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerelmes fotón Karácsony Gergely és ritkán látható felesége, Kiss Virág.

Akár hétköznapi ember, akár celeb, akár politikus az ember, mindig fontos, hogy legyen mellette egy segítő társ, egy támogató, aki kitart mellette jóban-rosszban, betegségben, egészségben, békeidőben és kampányidőszakban. Karácsony Gergely már 22 éve szerelmes imádott feleségébe, Kiss Virágba, aki pedagógusként dolgozik, és akivel együtt nevelik nemcsak közös gyermeküket, de azt a kislányt is, aki még a budapesti first lady előző kapcsolatában született.

A főpolgármester felesége korábban egy interjúban mesélte el, hogy 14 éves kora óta tanárnak készült, immár több mint 30 éve van a pályán, manapság az Alternatív Közgazdasági Gimnázium Általános Iskolájában tanít. Úgy érzi, itt jó helyen van, bár be kellett vallania, hogy eleinte szokatlan volt bemenni egy teljesen másik épületbe, és nem a megszokott folyosókon jött-ment, ugyanis Kiss Virág egészen a kezdetektől a Fillér Utcai Általános Iskolában volt tanár, csak néhány éve váltott intézményt.

Bár az évek során több helyre is hívták, próbálták úgymond átcsábítani másik iskolákba, de ő kitartott korábbi munkahelye mellett. Ugyanis Karácsony Gergely főpolgármester feleségének olyan sikeres tanítási és nevelési módszerei vannak, hogy annak híre ment, és több intézmény is szerette volna, ha náluk is bevezeti ezeket a módszereket. Kiss Virág egy gyerekközpontú, gyakorlatias módszerrendszert dolgozott ki magának, és úgy tűnt, ezáltal a diákok sokkal jobb eredményeket tudnak elérni, hiszen sokkal jobban megszeretik a tanárt, aki az óráikat tartja.

Elmondása szerint azért maradt olyan sokáig egy állami iskolában, mert azt gondolta, hogy így legalább 30-32 családnak van esélye arra, hogy a közoktatáson belül egy humánusabb, szelídebb, és gyerekközpontúbb oktatásban részesüljön. Ebből is látszik, hogy Kiss Virág nagyon szereti a gyerekeket, és igenis törődik azzal, hogy a jövő generációi milyen oktatást kapnak, nem csak bemegy, unottan megtartja az órákat, aztán hazamegy.

Bizonyára otthon is így neveli a saját gyermekeit, és mivel Karácsony Gergely is egy szelíd ember hírében áll, azt mondhatjuk, hogy náluk igazán nagy lehet a családi harmónia. Így aztán Budapest főpolgármestere nem is választhatott volna maga mellé nagyszerűbb társat, és most nagyon is szüksége van felesége támogatására, hiszen ez egy nehéz időszak lehet neki; jönnek a választások, június 9-én fog eldőlni, hogy ő marad-e a főváros főpolgármestere, vagy esetleg másvalaki veszi át a helyét.

Kiss Virág egyébként nem közszereplő, nem nagyon mutatkozik a nyilvánosság előtt, éppen ezért ritkán láthatunk róla képeket, videókat, de előfordul, hogy Karácsony Gergely kiposztol egy-egy közös képet magukról.

Az alábbi szerelmes fotót akkor tette ki, amikor 2022-ben 20 éves házassági évfordulójukat tartották; igaz, ez egy régi kép róluk, de alatta láthattok egy 2021-es fotót is, ami Lillafüreden készült róluk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás