promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Digi ingyenes meglepetéssel készül ügyfeleinek, semmit nem kell tenned, csak élvezni az ajándékot
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon jó hírt kaptak a Digi ügyfelei a hosszú hétvégére kanyarodva.

Digis vagy? Sárkányokat bírod? A pünkösdi hosszú hétvégén végre lazítanál egy kicsit? Akkor van egy igen kellemes hírünk, hiszen a szolgáltató egy egészen komoly meglepetést jelentett be ügyfelei számára, ami már holnaptól kezdetét veszi!

Jönnek ugyanis a kódolatlan napok a HBO-nál, május 16 és 22. között előfizetés nélkül is elérhető a csatorna, legalábbis akinek digitális díjcsomagja van a Diginél – írja közleményében a szolgáltató.

„A csatorna kínálatában díjnyertes, saját gyártású amerikai, magyar sorozatok és dokumentumfilmek premierjeit ugyanúgy megtalálod, mint a legutóbbi hollywoodi kasszasikerek tévés bemutatóit és koncerteket. A kódolatlan időszak alatt műsoron lesz a "Sárkányok háza" című amerikai fantasy-drámasorozat, melyet George R. R. Martin és Ryan J. Condal készített az HBO-nak. Ha a "Trónok harca" világában otthonosan mozogsz, biztosan tetszeni fog ezt a történetet is”

– fogalmaztak.

A Sárkányok háza nagyjából 200 évvel a Trónok harca eseményei előtti időkben játszódik, és a Hét Királyságok világába hívja izgalmas és felejthetetlen utazásra a nézőket. Az előzménysorozat a Targaryen-dinasztia történetét dolgozza fel, bepillantást engedve bepillantást engedve azokba a politikai intrikákba, családi drámákba és hatalmi harcokba, amelyek az évszázadok során Westeros történetét formálták.

A sorozat már most minden idők egyik legnépszerűbb tartalma Európában a HBO streaming platformján, beleértve természetesen Magyarországot is. A legnépszerűbb amerikai premiereket ráadásul a HBO csatornán is egy időben láthatják a magyar nézők, így a hosszú hétvégére érdemes előkészíteni a nasit, lesz bőven látnivaló, hiszen egy sor új kasszasikert műsorra tűznek a csatornán az ingyenes napokon is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás