Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megakadt az HBO Max: a Sárkányok háza miatt sorra érkeznek a hibabejelentések

Megakadt az HBO Max: a Sárkányok háza miatt sorra érkeznek a hibabejelentések

Zene, Film & Kultúra

Megakadt az HBO Max: a Sárkányok háza miatt sorra érkeznek a hibabejelentések

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:31

Akkora az érdeklődés a Sárkányok háza iránt, hogy ez már az HBO Maxnak is sok volt.

Augusztus 22-én debütált a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, ami Magyarországon rögtön magyar szinkronnal és feliratosan került fel az HBO Maxra. A premier napját nagyon sokan várták az egész világon, főleg mióta elterjedt a nemzetközi kritikusok véleménye, miszerint az új sorozat nemcsak, hogy visszahozza az igazi Trónok harca hangulatot, de meg is ugrotta az anyasorozat szintjét.

Nem csoda, hogy a hajnalban felkerült első epizódot sokan azonnal látni akarták, azonban a streamingszolgáltató nem bírt el ezzel a hatalmas érdeklődéssel. A Deadline szerint megszaporodtak a hibabejelentések az HBO Maxnál, sokan arra panaszkodnak, hogy megakadt nekik a lejátszás, vagy el sem indult a videó.

„Több millió HBO Max-előfizető nézi éppen a Sárkányok házát. A Fire TV eszközein keresztül csatlakozó felhasználók egy része fennakadásokat tapasztalhatott”

- áll az HBO Max közleményében, akik azt javasolják az előfizetőiknek, hogy ha ilyen problémát tapasztalnak, indítsák újra az alkalmazást.

Mi is megpróbáltuk lejátszani a Sárkányok háza első epizódját az HBO Maxon, de mi nem tapasztaltunk semmiféle problémát. Olvasónk közül sem érkezett még panasz arra vonatkozóan, hogy probléma lenne a lejátszással, de aki ilyesmit észlelne a streamingszolgáltatón, próbálja meg az újraindítást.

A Sárkányok háza első évadának epizódjai minden hétfőn kerülnek fel az HBO Maxra, Magyarországon rögtön szinkronosan is.

Borítókép: Profimedia