promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs a rádióban tett vallomást, még sosem szégyellte magát ennyire
Borítókép:  Youtube - HVGonline
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rákóczi Feri és Ráskó Eszter döbbenten hallgatták, a hallgatók is meglepődtek.

Azt már megszokhatták a hallgatók, hogy a Balázsék című rádió műsorban mindig történik valami izgalmas, nem volt ez máshogy a hétfői adásban sem, amikor a három műsorvezető egymás hétvégi történéseiről érdeklődött. Sebestyén Balázs letörve és szégyenkezve jegyezte meg, hogy nagyon kínos dolog történt vele. Kapott ugyanis egy 70 millió forint értékű Mercedest tesztvezetésre, melyet a megállapodás szerint négy napig használhatott volna. Azonban az átvétel után nem sokkal Balázs máris kínos helyzetbe került: alig egy órája volt nála a méregdrága luxusjármű, amikor fel kellett hívnia a szervizt.

A slusszkulcsot ugyanis betette a kesztyűtartóba, amit valamiért nem tudott kinyitni. Balázs azon aggódott a legjobban, hogy nem tudja bezárni a járművet, így a márkaszervíz segítségét vette igénybe. Ott azonban akárhogy próbálták, nem sikerült kinyitni, így megkérdezték, hogy kivághatnak-e egy darabot a műszerfalból. Mivel nem volt más megoldás, így beleegyezett, azonban nem sokkal rá a hiba oka is kiderült és emiatt bizony Balázs volt a felelős.

A rádió épületében egy hallgató adott neki egy üveg italt, amelyet ő berakott a kesztyűtartóba. Ez aztán elindulás után eldőlt és beakadt a zárba, ez okozta a kesztyűtartó meghibásodását.

Végül kicserélték a megrongált alkatrészt, de hozzátette, hogy nem örültek túlzottan a Mercedesnél a kis fiaskónak és az általa okozott anyagi kárnak. Bár Rákóczi Feri és Ráskó Eszter hétvégéje sem alakult a legfényesebben, abban egyetértettek, hogy Balázs hozta a legkínosabb történést, döbbenten hallgatták a szerencsétlen sorozatok egymásutánjából kialakult szituációt.

Balázs jó ideje nem fél elmondani a véleményét és bár magánéletéről nagyon visszafogottan és szolidan beszél, tudatosan tartja családját távol a rivaldafénytől, mostanában több, személyesebb hangulatú interjúra is igent, ezek egyikét ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás