promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Évekig nem feküdt le senkivel, ezzel lett milliomos
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felfoghatatlan mennyiségű forintot keresett azzal, hogy nem volt hajlandó nőkkel foglalkozni.

Egészen kiskorunk óta azt nevelik belénk a szülők, hogy megggazdagodni csak kemény munkával lehetséges és sok tanulással, lemondással, csalódással és kudarccal jár az anyagi sikerhez vezető út. Némileg ezt cáfolja meg egy ausztrál férfi esete, aki pusztán azzal, hogy lemondott a testi örömökről, hatalmas vagyonra tett szert.

Somesh Kaynek korábban gondjai voltak a nőkkel, ugyanis konkrétan egész nap csak a velük való kalandokra tudott gondolni, ez pedig minden produktív tevékenységtől elvette az idejét. A 24 éves férfi ugyanilyen vehemenciával fogyasztotta a felnőtt filmes tartalmakat, ez pedig teljesen kimerítette őt és nem tudott az élet más területeire koncentrálni.

Párjait rendszeresen megcsalta és fizetős hölgyek szolgáltatásait is igénybe vette, egy idő után pedig magától rájött, hogy ez az állapot tarthatatlan. Tudatosan döntött egy évnyi önmegtartóztatás mögött, amellyel főképp magának szeretett volna bizonyítani, illetve fel akart hagyni a káros függőségeivel is. A dolog jobban sikerült mint várta, ugyanis üzleti befektetéseivel és a megfontolt hozzáállásával, valamint új személyiségével nem kevesebb mint 511 millió forintot keresett, ezzel pedig belépett a milliomosok sorába.

Korábban is belekóstolt a vállalkozó létbe, ami jól is ment neki, azonban azt a pénzt elherdálta és végül az üzlete csődbe ment.

Érdekes módon éppen a menyasszonya ébresztette rá a változásra, ugyanis a nő elhagyta Somesh Kayt egy gazdagabb férfiért, ez pedig elindította a sikerhez vezető úton. Fogadalmát végül megtartotta, sőt túl is teljesítette, másfél évig nem létesített senkivel intim kapcsolatot. A pénzt tőzsdézésből szerezte és a vagyon mellett más szerencse is érte: összeismerkedett egy nővel, akit azóta feleségül is vett és a megcsalás már egyikük részéről sem kerülhet szóba.

A férfivel készült interjút, ahol többek között a fogadott cölibátusáról is beszél, ide kattintva nézhetitek meg:

Forrás: Blikk magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás