promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két vaginával született a testéből élő modell, több partnerrel is lefekszik ám szerinte megcsalásról szó sincs
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Büszkén vállalja rendellenességét és nagy kanállal falja az életet, sosem mond nemet a hancúrra.

Egészen extrém és furcsa elváltozásokat képes produkálni az emberi test. Van ami látványos és szembetűnő, ezzel pedig megkeseríti viselője életét, van azonban amikor fogalmunk sincs róla, hogy az ember akit nézünk valahogyan másképp van összerakva, mint mi. Ez a helyzet egy fiatal lánnyal, Annie Charlottal is, aki első ránézésre maximum annyiban különleges, hogy egy szép arcú, kellemes kisugárzású hölgy, ám ennél sokkal nagyobb titkot őriz, még hozzá a lábai között.

A 25 éves Surrey-béli modell két vaginával, két méhszájjal és két méhhel született. Annie nem szenved az állapotától, éppen ellenkezőleg: speciális állapotával egy érdekes párkapcsolati kiskaput is kijátszik. Két pasija van, akik nem tudnak egymásról, ám Annie szerint nem történik megcsalás, mivel mind a két srácnak megvan a saját "bejárata". Kitart állítása mellett, hogy mindkét fiúhoz hűséges, így nem tartja fontosnak azt sem, hogy meséljen nekik arról, hogy tulajdonképpen hárman vannak egy kapcsolatban. Hetente találkozik velük felváltva, így egyik fiút sem hanyagolja el a szőke modell. Annie egyébként sosem titkolta állapotát, mely egy orvosi vizsgálaton derült ki.

16 évesen fogamzásgátló spirált szeretett volna feltetetni, amikor szembesítették őt a diagnózissal. Szervileg ez azt jelenti, hogy képes teherbe esni két külön férfitől, két külön időpontban, de ugyanakkor kétszer is menstruál, ami dupla kellemetlenség.

A lánynak hihetetlen önbizalmat ad "mássága", így előszeretettel oszt meg magáról nagyon pikáns tartalmakat az Instagram oldalán, követői pedig imádják az extrém életmódot folytató modell képeit.

Van azonban aki nem viseli ennyire jól ezt az állapotot. Leanne Bell ugyanis szintén ezzel a rendellenességgel született, de ő átokként éli meg. Mint mondta nem talál párt magának, mert a férfiakat megrettenti az állapota, menstruációi pedig kibírhatatlanul fájdalmasak és sokáig tartanak.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás