promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen megbolondult a világ legszexibb nője, most eldöntötte hogy mindenét megmutatja: illetlen helyekre is betekintést enged a latin díva
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy latin nő, akinek a feneke és a mellei is betöltik a képernyődet és előszeretettel veszi elő.

Natti Natasha, a dominikai énekesnő és dalszövegíró, a latin zene egyik legszínesebb és legnépszerűbb alakja. Született Natalia Alexandra Gutiérrez Batista néven, 1986. december 10-én, Santiago de los Caballerosban, Dominikai Köztársaságban. Zenei karrierjét már fiatalon elkezdte, és azóta az élvonalban van, lenyűgöző tehetségével és karizmatikus személyiségével.

Natti Natasha nem csupán egy tehetséges énekesnő, hanem a latin zenei iparág egyik ikonja is. Számos slágerrel büszkélkedhet, melyek közül sokat a Billboard Hot Latin Songs listájának élén találunk.

Az egyik legismertebb dalában, a "Criminal" címűben a Puerto Ricó-i énekes, Ozuna társaságában, egy igazi világsláger lett, amely meghatározóvá vált a latin zenei színtéren. Egy másik kiváló példa a sikerére a "Sin Pijama", amelyet Becky G-vel közösen adott elő, és hatalmas népszerűséget szerzett mind a latin, mind a nemzetközi közönség körében.

Natti Natasha nem csupán zenei tehetségével hódít, hanem megjelenésével is. Kifinomult stílusa és természetes szépsége lenyűgöző. Különleges vonásai, szemei, és mosolya elbűvölőek, amelyek még kiemelik az őt körülvevő energiát és pozitivitást. Bája és kisugárzása magával ragadó, és mindig észreveszik őt, bármilyen közegben is legyen.

És bár minden helyzetben csodálatosan fest, ezen a fényképen különösen gyönyörű és vonzó. A fotón még jobban kiemelődik természetes szépsége és karizmája. A pillanat megörökíti Natti Natasha egyedi stílusát és vonzerejét, és nem csoda, hogy mindig figyelem középpontjában van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás