promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A híres válogatott csapatkapitány állítólagos megcsalásától hangos most minden: a focista szerelme is reagált a megaláztatásra
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beckhamék új Netflixes sorozatukban beszéltek arról az esetről, amikor a híres labdarúgóról azt pletykálták, hogy megcsalta feleségét. 

A David és Victoria Beckhamet körülölelő, hőn várt dokumentumfilm végre felkerült a Netflixre és több elképesztő titokra is fény kerül benne. A házaspár az epizódokban beszélnek a személyes életükről és David kiemelkedő futballkarrierjéről. 

Az egyik ilyen botrányos titok az egykori Manchester United-játékosának múltbeli hűtlenségének vádja, ami miatt Victoria majdnem elvált Davidtől a gondjaik tetőpontján.

A dokumentumfilmben mindketten megtörik a hallgatást és beszélnek arról, hogy húsz évvel ezelőtt lángra kapott az a pletyka, miszerint a futballsztárnak viszonya volt korábbi asszisztensével, Rebecca Loos-szal. Még 2004-ben a jelenleg 48 éves angol futballsztárt azzal vádolták, hogy viszonya volt Rebeccával, aki akkoriban megerősítette, hogy kapcsolatban állt a focistával, amikor még a Real Madridban játszott. Beckham akkor nevetségesnek minősítette az állításokat - írja a Mirror.

Rebecca ráadásul David második feleségének nevezte magát, és számos tévés és nyilvános szereplés után több lehetőséget is kapott a médiában, köztük a Celebrity Love Island és A Farm brit verziójában is szerepelt. Beckhamék házasságára is hatással voltak a híresztelések, majdnem véget ért a kapcsolatuk. 

Volt néhány borzalmas történet, amivel nehéz volt megbirkózni. Ez volt az első alkalom, hogy rám és Victoriára ilyen nyomás nehezedett a házasságunkban 

- mondta David.

Ez volt a legnehezebb időszak számunkra. Mert úgy éreztem, hogy a világ ellenünk van. És ami a lényeg: mi is egymás ellen voltunk, ha teljesen őszinte akarok lenni. De együtt voltunk. Összetartoztunk, ott voltunk egymásnak

- tette hozzá Victoria. 

Azzal folytatta, hogy amikor férje a Real Madridban játszott és Spanyolországban voltak, nem  érezte azt igazán, hogy közük lenne egymáshoz. Elmondása szerint nehéz időszak volt és nagy hatással volt a házaspár mindkét tagjára. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás