promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen volt a valóságban Esztergályos Cecília gyermekkora és élete: van egy különösen szomorú emléke, fátyolos szemmel révedt a múltba
Borítókép:  Youtube - rangoskatalin2003
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Hazatalálsz sztárja még a riportert is majdnem megríkatta, őszintén mesélt a múltjáról.

Esztergályos Cecília hosszú és tartalmas életet tudhat magáénak: kiváló és szerencsére még a mai napig foglalkoztatott színész, akit a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjává választottak, emellett pedig egész életében azt csinálhatta, amire igazán vágyott. Színésznő lett, ezt pedig imádja minden nehézségével együtt. Jelenleg a televízióban is láthatjuk, a Hazatalálsz című sorozatban játszik egy kedves, szerethető, bolondos karaktert.

A most 81 éves színésznő magánélete is, mint az élete: drámák sorozata. Összesen hatszor ment férjhez, azonban az utolsó kapcsolata bizonyult az igazinak, Fonyódi Péterrel 39 éve élnek együtt szeretetben és békességben, Solymáron.

Most A Sorry! magazin kapta el egy röpke interjúra a színésznőt és a gyerekkoráról, fiatalkoráról, családjáról faggatták. A színésznő szívesen beszél erről, hamar a visszaemlékezésekre került a sor és állítása szerint semmin sem változtatna, ugyanis csodálatos múltja van. Sokszor volt együtt a család, a szülei, a nagyszülei, öccse és bátyja is mind nagyon összetartóak voltak.

Sokat tanult tőlük: főleg azt, hogy a legkisebb dolgokért is hálásnak kell lennie, valamint hinni kell, mindig, a legrosszabbkor is, akármilyen kis dologban is.

Volt azonban egy tanács, amiről tudja, hogy fontos, de nem tudta igazán magáéva tenni, ez pedig az, hogy mindig csak annyi dolgot csináljon, amennyivel elbír, azonban ezt tartja a legnehezebbnek, hiszen mindig magas hőfokon pörög, hajlamos magát leterhelni több dologgal is. Bár már többször megfogadta, hogy változtat, a rossz szokásokat nehéz elhagyni, főleg, ha valamelyik rossz szokásunk még eredményt is hoz magával.

Egy szomorú emlékről is mesél, melyen ma már nevetni tud. Amikor kisgyermekként először gondolkozott el a halálon ötéves korában, akkor az éjszaka közepén könnyek között riadt fel és az édesanyját szólította, aki vigasztalni próbálta. Esztergályos Cecília ekkor elmondta, hogy fél a haláltól és attól, hogy nem találja majd meg önmagát. Azonban a cserfes kislány azonnal megoldást is tudott a problémára: úgy tervezte, hogy egy kis köténykét köt majd magára, onnan fogja tudni, hogyha szembe megy saját magával.

Esztergályos Cecília még ma is humoránál van és szenvedélyes szónok, nem csak gyermekkori emlékeiről tud mesélni nagy átéléssel, ebben a videóban megnézhetitek egy korábbi interjúját:

Forrás: Sorry! magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás