promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adás közben hozták Vitray Tamást kellemetlen helyzetbe, megállt a forgatás a kínos kérdéstől
Borítókép:  Youtube - rangoskatalin2003
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Saját kolléganője tette fel neki a kérdést, amitől még a tapasztalt tévés is összezavarodott.

A boldogság keresése és a változásra való hajlandóság nagyon értékelendő emberi tulajdonságok és nincsenek korhoz kötve. Van aki, 20 évesen sem mer megtenni egy nagyobb lépést, míg más akár 87 évesen is képes felrúgni addigi megszokott életét. Ezt tette Vitray Tamás is, aki 32 év házasság után, az előbb említett életkorban vált el harmadik feleségétől, Kállay Boritól. Döntését nem bánta meg, ugyanis 91 évesen ismét rátalált a szerelem, negyedszer is megházasodott. 

A televíziós szakmában veteránnak számtó Vitray a Heti Libazsír című műsor vendége volt, melyet korábbi kollégája, Rangos Katalin vezetett.

Itt szóba került a szakma és tervek mellett a tévés szerelmi élete, újdonsült házasságáról is kérdezte, majd a beszélgetés hirtelen más irányt vett. A riporter arról érdeklődött, hogyan lehetséges az, hogy a tévésért ennyi idősen is szinte versenyeznek a nők. Vitray megpróbált témát váltani, érezhetően nem szeretett volna erről beszélni, ám Rangos Katalin újságírói kíváncsisága felülkerekedet.

A kellemetlen kérdés után kifejtette, hogy mégis miből jutott erre a következtetésre: Rangos Katalin sok más vendéggel együtt meghívást kapott Vitray Tamás 90. születésnapjára. A tévést sokan szeretik, így ezen az eseményen is örömmel tiszteletüket tették a vendégek. A szervezést egy hölgy vállalta magára.

A hölgy személyével szembesítették Vitrayt, illetve azzal, hogy egy éven belül két párkapcsolata is volt Vitraynak, aki határozottan zavarba jött. A nőcsábásznak beállított tévés azt mondta, hogy a születésnapot szervező hölgyhöz baráti viszony kötötte, ilyen alapon szervezte ő az eseményt. Rangos Katalin azonban nem engedett és utolsó szóként odaszúrta, hogy a hölgy határozottan nem így értesült a kapcsolatukról és a meghívottaknak is másképpen mutatkozott be, egyértelmű volt, hogy úgy gondolta, párkapcsolatban él a születésnapossal.

Itt jutott eszébe, hogy talán kicsit túlbeszélték a témát, és lezárta annyival, hogy nem kell mindent tudniuk.

Mire Vitray zseniálisan kontrázott: Bizony nem és nem kéne mindent megkérdezni.

A beszélgetés ez a része végül így lett lezárva és Vitray utána is mosolygott, így nem maradt rossz szájíz a kínosnak indult szembesítés után. A videót a beszélgetésről ide kattintva tudod megnézni:

[[vid1]]

Forrás: Színes Ász magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás