promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felrobbantotta az internetet Ördög Nóra gyerekkori videója, kislánya, Mici elképesztően hasonlít a 13 éves kori énjére
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóri gyerekkorában még színésznőnek készült.

Ördög Nóra már hosszú hosszú évek óta Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, aki tehetségét már számtalan műsorban megcsillogtatta. Ha csak az RTL-es műsorokra gondolunk, Nórit láthattuk többek között a Csillag születik, az X-Faktor és a Szombat esti láz házigazdájaként, majd néhány évvel ezelőtt miután átigazolt a Tv2-höz, ahol karrierje azóta is szárnyal, legutóbb például az Ázsia Expressz című műsorban láthattuk őt. 

E mellett pedig szerencsére a műsorvezető magánélete is remekül alakult azt követően, hogy elvált első férjétől, Rubin Kristóftól. Nóri ugyanis még 2010-ben feleségül ment Nánási Pálhoz, nem sokkal később pedig közös otthonukat is megvásárolták. A gyönyörű ház Budapesttől nem messze áll és a családi  fészket Nóriék férjével együtt közösen alakították ki.

A házaspár csoda otthonáról alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Nóra szerencsére a közösségi oldalain is nagyon aktív, így sokszor bepillantást enged a magánéletébe követői számára, így gyermekeit Micit és Vencit is sokszor láthatjuk a  posztjaiban. 

Az édesanya azonban meglepő módon nemrégiben nem gyerekeiről, hanem saját magáról osztott meg egy gyermekkori videót, amelyen még 13 éves korában szerepel. Bár sokan nem tudják Ördög Nóra egészen fiatalkorában még színésznőnek készült, ráadásul nagyon tehetséges is volt benne, ezt bizonyítja az 1994-ben készült felvétel is, amit ő is megosztott a Nánásiék elevezésű TikTok csatornáján.

Nóri még kislány korában szerepelt Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című előadásban, amiben Borist a szobalányt alakította és még énekelt is benne.

Az előadás kapcsán meg is interjúvolták az akkor 13 éves tehetséget, Nóri pedig igazi profi módjára válaszolt a kérdésekre. Már akkor is kétségtelenül látszott rajta, hogy ő bizony a kamerák előtti szereplésre született.

Ha kíváncsi vagy hogyan nézett ki a többször is Az év műsorvezetőjének választott Ördög Nóra tini korában akkor mindenképp nézd meg az alábbi videót! A rajongók közül egyébként a videó alatt többen is megjegyezték, hogy Nórira fiatalkori énjére nagyon hasonlít most a kislánya Mici.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás