promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Ördög Nóra intim képei, minden ruháját ledobta a műsorvezető
Borítókép:  TV2 (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghökkentően bevállalós fotók készültek Ördög Nóráról.

Ördög Nóra már hosszú évek óta a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja, akit nemcsak a szakmai közösség, hanem a közönség is ugyanúgy szeret, legalábbis az eddigi visszajelzések alapján. Az utóbbi esztendőkben számos díjjal jutalmazták a munkáját, a nézők pedig folyamatosan nagy érdeklődéssel követik a műsorait. A híresség sikert sikerre halmoz, miközben a közösségi oldalain is rendkívül aktív, és a családjával is minőségi időt tölt.

Valószínűleg mindenki tudja már, hogy Ördög Nóra boldog házasságban él a fotósként ismert férjével, Nánási Pállal, akivel eddig két közös gyermekük született. A sztárpár többnyire Nánásiék néven tevékenykedik az interneten, rendszeresen bemutatják az utazásaikat, kalandjaikat, és néha még informatív videókat is készítenek az érdeklődőknek – de megesett, hogy ennél jóval pikánsabb projektekre vállalkoztak.

Nánási Pál felrakott a honlapjára pár különleges fotót, amik között találtunk egy egészen meghökkentő felvételt is, amin Ördög Nóra teljesen meztelenül heverészik a parton a Maldív-szigeteken.

Az intim kép nagyjából 10 éve készülhetett, ugyanis a műsorvezető akkor még várandós volt az első gyermekével. Minden bizonnyal a születése előtt még ki akartak ruccanni egy kicsit egy meseszép helyre a szerelmével. A fotósorozatban először azt láthatjuk, ahogy Ördög Nóra egy piros, pöttyös fürdőruhában pózol a terhespocakjával, majd ennél jóval merészebbé válik a későbbiekben, mikor minden ruhájától megszabadul Nánási Pál kamerája előtt.

Biztos, hogy sokan meglepődnek ezen, hiszen Ördög Nóra nem arról híres, hogy pucéran fotózkodik, mivel még a Playboy magazinban is kifejezetten visszafogott volt annak idején – akit érdekelnek a híresség Maldív-szigeteken készült, bevállalós fotói, az itt megtekintheti őket.

Itt lehet megnézni egy érdekes videót, amiben a fotózásról árul el érdekes dolgokat Ördög Nóra és Nánási Pál:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás