promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes felvétel került elő Ördög Nóráról, így még sose láthattuk a műsorvezetőt
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a videó teljesen más megvilágításba helyezi Ördög Nórát.

Ördög Nóra jelenleg a hazai televíziózás egyik titánja, meghatározó alakja, aki a TV2-n sikert sikerre halmoz a műsoraival. Hamarosan az Ázsia Expressz új évadában fog visszatérni műsorvezetőként, a nézők pedig nagyon várják már az izgalmas kalandreality indulását – főleg, hogy még az ország egyik legnagyobb botrányhőse, Alekosz is szerepelni fog benne, szóval biztos, hogy lesznek maradandó pillanatok.

Ördög Nórát többször is megválasztották már az év női műsorvezetőjének (bár tavaly sokak meglepetésére Lékai-Kiss Ramóna győzedelmeskedett), így szinte el se tudnánk őt képzelni más szerepben, de úgy tűnik, hogy egészen fiatalon még színésznőnek készült, ráadásul nagyon ügyes is volt – ezt bizonyítja egy 1994-ben készült felvétel is, ami felkerült az internetre, és egészen új megvilágításba helyezi a hírességet.

Ördög Nóra még kislányként szerepelt Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak című előadásban, amiben ő alakította Borist, a szobalányt, és még énekelt is – saját elmondása szerint nagyon tetszett neki a dolog.

Egészen döbbenetes ez a 29 éves felvétel, hiszen Ördög Nórán már kölyökként is érezni lehetett, hogy a kamerák előtt van a helye, olyan ügyesen és határozottan válaszolt a kérdésekre, mintha egyáltalán nem izgult volna – pedig gyerekként sokan megrettennek, ha ilyen helyzetbe keverednek.

Ördög Nóra nagyjából 13 éves lehet a videón, ami kikerült róla, és teljesen letaglózta a rajongóit. Valószínűleg ő is mosolyogva nézte újra a felvételt, amin fiatal színésznőként láthatjuk őt, és talán újra elgondolkodott azon, hogy milyen jó lenne ismét szerepet vállalni egy előadásban – de ő olyan elfoglalt manapság, hogy szinte lehetetlenség lenne, hogy ez összejöjjön.

Itt lehet megnézni a fent említett retro videót Ördög Nóráról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás