promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra olyat bakizott élő adásban, hogy még Sebestyén Balázs szeme is felakadt tőle
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra kínos helyzetbe keveredett, Sebestyén Balázs pedig rögtön rákontrázott.

Rengetegszer megválasztották már Ördög Nórát az év női műsorvezetőjének, ráadásul a műsorait is rengetegen nézik, így kijelenthetjük, hogy ő jelenleg az ország egyik meghatározó televíziós személyisége. Hamarosan az Ázsia Expressz következő évadával tér vissza a TV2 képernyőjére, és minden bizonnyal azt is imádni fogja a közönség – főleg, hogy az ismert botrányhős, Alekosz is szerepelni fog benne.

Biztosan sokan elfelejtették már, de Ördög Nóra az RTL-en (vagyis: RTL Klubon) kezdte a profi tévés pályafutását, sőt, még az X-Faktor első évadának is ő volt a műsorvezetője, ráadásul Sebestyén Balázzsal még 2010-ben. Valószínűleg arra is kevesen emlékeznek már, hogy Ördög Nóra elég kellemetlen bakit vétett ebben a műsorban, ráadásul élő adásban, rengeteg néző szeme láttára – de az internet nem felejt.

A nagyjából 13 éves baki felkerült a világhálóra, így most is bárki láthatja, ahogy Ördög Nóra az X-Faktorban véletlenül egy másik RTL-es műsort, a Csillag születiket mondja Sebestyén Balázs mellett – akinek amúgy szinte rögtön felakadt a szeme, majd így kontrázott rá a „nyelvbotlásra”:

„Csillag... persze... igen... én meg a Buci vagyok, ugye?”

Nemcsak a közönség, de Ördög Nóra is jót nevetett a saját elszólásán, hiszen ő mindig profi és nagyon felkészült, így valószínűleg ő is rendesen meglepődött azon, hogy akaratlanul egy másik műsort említett meg az X-Faktor élő közvetítése közepén – a Csillag születikben amúgy Stohl András, azaz Stohl Buci volt a műsorvezetőtársa, erre célzott a poénjával Sebestyén Balázs.

Itt van a tévés válogatásvideó, aminek a végén megtekinthető Ördög Nóra X-Faktoros bakija, amit rengetegen láthattak annak idején élőben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás