promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra fülledt erotikával töltötte fel a nyuszis magazint, a fél országot megbabonázták az intim képei
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra csábító képeit ráadásul a mostani férje, Nánási Pál készítette róla.

Ördög Nóra az RTL Klubon lett országosan ismert, rengeteg műsorban szerepelt, majd átment a TV2-höz, ahol jelenleg is hatalmas sikereket ér el. Közben a fotósként ismert férjével, Nánási Pállal egyengetik az üzleti ügyeiket, utazgatnak szerte a világban, és élik boldogan az életüket – igazán idillinek tűnik a házasságuk, látszik rajtuk, hogy megtalálták egymásban az igazit.

Kevesen tudják, de Ördög Nórának Nánási Pál előtt is volt egy férje, viszont nem sokáig tartott az a házasság 2008-ban. A fotóssal viszont szinte az első pillanattól kezdve közös nevezőn voltak, így 2010-ben örök hűséget esküdtek egymásnak – viszont előtte elérkeztek egy fontos közös mérföldkőhöz, ami nem sok pár életében adatik meg, sőt, nem is tudunk más ilyen párról.

Ördög Nóra a Playboy magazin sokadik megkeresése után végül igent mondott egy intim fotózás lehetőségére, de állítólag csak azzal a kitétellel, hogy Nánási Pál készíti róla az erotikus képeket – amikkel a műsorvezető szinte az egész országot felperzselte még úgy is, hogy gyakorlatilag alig mutatott meg valamit a testéből, inkább a fantáziára bízta a dolgot.

Ördög Nóra és Nánási Pál inkább a fülledt erotika útjára léptek a nyuszis magazinban, ezzel is elkülönülve azoktól a hírességektől, akik szinte mindenüket megmutatták a világnak a Playboy hasábjain. Érdekesség, hogy Ördög Nórát először Szekeres Nórával akarták fotózni, de végül egyedül állt a kamerák elé – a végeredmény pedig azóta is sokak kedvencei közé tartozik.

Itt lehet megtekinteni Ördög Nóra Playboy-os képeit.

Illetve itt is van egy.

Itt pedig meg lehet nézni egy színfalak mögötti videót a fotózásról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás