promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra bepillantást engedett mesebeli otthonába, felfoghatatlan luxusban él a Nánási család
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyönyörű házban él családjával Ördög Nóra.

Amióta csak összejöttek, Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata megrendíthetetlennek tűnik. A házaspárnak két gyermeke született, Mici és Vencel, közös életük pedig harmonikusabbnak tűnik mint valaha.

A műsorvezető 2010-ben ment feleségül Nánási Pálhoz, nem sokkal később pedig közös otthonukat is megvásárolták. A gyönyörű ház Budapesttől nem messze áll és a családi  fészket Nóriék férjével együtt közösen alakították ki. A zöldövezetben fekvő, többemeletes ház nagyon igényes és látszik rajta, hogy nagyon sokat foglalkoztak a tökéletesítésével.

Bár Nóri egyébként nagyon óvja magánéletét a nyilvánosság elől, néhány évvel ezelőtt, amikor az Ázsia Expresszt forgatták, Ördög Nóra férjével és gyerekeivel együtt utazott el Ázsiába, külföldi kalandjaikról pedig ekkor el is indították azóta is rendkívül népszerű vlogjukat, melynek egyik első epizódjában be is mutatták lenyűgöző otthonukat az utazáshoz való készülődés közepette.

A felvételen látható például, hogy az emeletes ház felső részén külön gardróbja van a gyerekeknek és a szülőknek is, vagy, a házat pedig egy hatalmas, gyönyörű kert veszi körül. A 2017-ben közzétett videónak egyébként akkora sikere volt, hogy több mint 1 millióan tekintették meg a Youtube-on, úgyhogy most nézzük is hogyan is fest Nóriék irigylésreméltó otthona. 

A család azóta is boldogan éli mindennapjait az ingatlanban, ahol természetesen nemrégiben a karácsonyt is megünnepelték. A műsorvezető nemrégiben az ünnepi készülődés közepette több fotót is megosztott otthonukról. Az egyik ilyen idilli családi fotón a karácsonyfa mellett látható például a nappali is, mely igazán letisztult és modern bútorokkal van berendezve.

Nóri ezen felül még egy további kis részletet mutatott otthonából, mégpedig az ünnepi asztalt, amelyen cuki kutyusok foglal helyet az egyik széken.

Azt a kis bejglit megeszitek még? Csak azért, mert kár lenne átvinni jövőre…

- írta a vicces fotó mellé a műsorvezető.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás