promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hat év után kiderült, hogy miért hagyta ott Ördög Nóra az RTL Klubot
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra 2014 júliusában hagyta ott az RTL Klubot. Távozásáról eddig kevés információról volt, most a műsorvezető maga beszélt az okokról.

Ördög Nóra tizenhárom évig tartozott az RTL Klub kötelékéhez. Majd hirtelen, 2014 júliusában úgy döntött, hogy távozik a csatornától, s átigazol a TV2-höz. Sokakat meglepett a váltás, ugyanis akkor, hat éve, nagyon kevés információ jött ki arról, hogy pontosan mi, miért történt.

Ami biztos volt: 2014 áprilisában még az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorát vezette, majd ősszel már a konkurens csatorna, a TV2 Rising Star tehetségkutatójában láthatták a nézők. Akkor Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója arról beszélt, hogy csalódott és sajnálja, ami történt. Főképp azt, hogy Ördög Nóra kész tények elé állította a csatornát, s esélyt sem adott arra, hogy a felek átbeszéljék a helyzetet.

Most, hat évvel a történtek után Ördög Nóra, az 1KANAPÉN című beszélgetős műsorban elárulta, hogy miért távozott az RTL Klubtól. Fő okként azt jelölte meg, hogy úgy érezte, hogy senki nem veszi komolyan.

„De ez nem az ő hibájuk, hanem valószínűleg az enyém, az én hozzáállásom a dolgokhoz. Pontosan amiatt, mert gyakornokból küzdöttem fel magamat oda, ahova, a lelkem mélyén mindig megmaradtam ugyanannak a fénymásolós kislánynak, aki 2001-ben elkezdte a munkát az RTL-ben. Egyszerűen nem voltam képes önerőből változtatni a viszonyaimon. Nyilván azt hiába vártam, hogy majd valaki ezt magától megteszi értem. Arra jutottam, hogy föl kell nőnöm. Nem fizetésemelést akartam, nem kuncsorogni akartam dolgokért, hanem hoztam egy döntést, hogy el fogok onnan jönni”

– fogalmazta meg bővebben gondolatait a váltásról Ördög Nóra.

Azt is elárulta, hogy sokat vívódott, mire meghozta a döntést, de úgy érzi, nem hagyta ott hálátlanul az anyacsatornáját. Sőt, mindenkivel jóban maradt az RTL Klubnál – írja a Femina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás