promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A forróságban is libabőrös leszel, ha meglátod Ördög Nóri pikáns fürdőruhás képeit
Borítókép:  YouTube (screenshot) / Triumph International Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető egy reklám kedvéért vetkőzött neki.

Ördög Nóra a szemünk előtt cseperedett cuki lányból érett, céltudatos nővé. Az ország az RTL Klubon futó Kölyökklubból ismerhette meg, és a műsorvezető 13 évig ki is tartott a csatorna mellett. A nagy szakítás 2014-ben történt meg, akkor igazolt át a konkurens TV2-höz, amelynek ma is az egyik ékköve.

Nóri 2010-ben ment feleségül Nánási Pál fotóművészhez (két évvel korábban volt már egy rövid életű házassága), és ma már kétgyermekes anyukaként éli az életét. Szeptemberben ünnepelte a 40. születésnapját, ám cseppet sem látszik rajta a kor.

A műsorvezető elképesztő formában van, így nem csoda, hogy a cseh Astratex is őt kérte fel nemrég a reklámjához. A cég fehérneműket és fürdőruhákat árusít, mégpedig legszívesebben a weben keresztül, ezért logikusnak tűnt, hogy egy vonzó, modern, a mai világot értő nő legyen a modelljük.

Korábban ezt a cseh Iva Kubelkovában találták meg, aki egy szépséges, telt idomú, izgató MILF, és így valószínűleg megfelel a nemzetközi ízlésnek. A forgalmazó azonban úgy gondolhatta, hogy könnyebben eléri a célcsoportot, ha egy népszerű magyar hölgyre bízza a mutatós termékek reklámozását.

„Nem volt egyszerű dolgunk, ugyanis még az Ázsia Expressz előtti hetekben el kellett készülnünk vele, és ha emlékeztek, akkor még igencsak hideg volt otthon – konkrétan pár nappal a forgatás előtt havazott is –, nekünk viszont elő kellett varázsolni a nyarat valahogyan kültéren is... Keresnünk kellett tehát egy medencés helyet, ahol már áprilisban vígan lubickolhatok”

– idézte fel Nóri az Instagram-oldalán a kalandos körülményeket. A választásuk végül a balatonakarattyai Pine Weekendhouse vendégházra esett, amely medencével, szaunával és hatalmas terasszal rendelkezik, ráadásul a hűvösebb időben üvegajtóval zárható.

Itt került tehát sor a forgatásra, amelyen természetesen Nánási Pál is részt vett. Naná, aligha hagyhatta, hogy a felesége más előtt villogjon az izgató fürdőruhákban, amelyekből jó néhányat persze Nóri magára is próbált, hogy a férfinézők se maradjanak látnivaló nélkül. A forgatásról egyfajta rövidke werkfilm is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás