promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dévényi Tibi bácsi nem akarta sírba vinni hatalmas titkát: Szécsi Pál és Domján Edit tragikus szerelméről árult el nagyon fontos részletet
Borítókép:  Youtube - Partizanmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt valami, amit rajta kívül csak egy ember tudott.

Dévényi Tibor (vagy ahogyan a legtöbben nevezik Tibi bácsi) a magyar szórakoztatóipar egyik legnagyobb alakja. Annak idején együtt turnézott Aradszky Lászlóval és Szécsi Pállal, akikről köztudott volt, hogy kiváló barátságot ápolnak egymással. Abban a korszakban az egyik legnépszerűbb formáció volt az övék: 40 állomásos turnéra szerződtették le őket, ami végül az óriási sikerre való tekintettel 170 állomás lett.

A hármasuk egészült ki egyikük szerelmével: Domján Edit és Szécsi Pál találkozását Dévényi Tibor sorsszerűnek írta. Most egy különleges nap eseményeit mondta el, amit egészen eddig titokban tartott.

Egyik nap felhívta őt Szécsi Pál a napi programjáról érdeklődve és mellékesen meghívta őt az esküvőjére. Természetesen Dévényi Tibor igent mondott jó barátjának és elment a megbeszélt címre. Egy lakásban tartották a ceremóniát, mindössze két vendéget hívtak meg: őt és Aradszky Lászlót. A titkos esküvőről egyáltalán nem szóltak a nyilvánosságnak, nem szerették volna, hogy kiderüljön az, hogy összekötötték az életüket. Kapcsolatuk viharos, nagyon intenzív és szenvedélyesen szélsőséges volt. Összesen 10 hónap jutott nekik a boldogságból.

Tibi bácsi szerint Szécsi Pálért rajongtak a nők, ám ő csak Domján Editbe volt szerelmes. Ahogyan fogalmazott, állandóan az öngyilkosság gondolata lebegte körül őket és azt is elmondta, hogy idegileg labilis volt a két művész.

Szécsi Pálnak és Domján Editnek összesen 10 hónapnyi boldogság jutott, így hiába a titkos esküvő még ez sem tudta őket együtt tartani. Egyiküknek sem sikerült kimászni a gödörből, nem tudták egymást kellően tartani és felemelni. Szakításukról megoszlanak a vélemények, van, aki szerint Edit, van aki szerint pedig Szécsi Pál mondta ki a végső szót.

Koruk legsikeresebbjei voltak, akik előtt még végtelen lehetőségek álltak, ám végül a depresszió mindkettőjüket legyűrte és másfél év különbséggel, önkezükkel vetettek véget az életüknek.

Tibi bácsi még a mai napig közönségkedvenc és aktívan dolgozik, ha kíváncsi vagy hogyan él ma, akkor ebben az interjúban meghallgathatod:

Forrás: Sorry! magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás