promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkavaró részletek derültek ki Szécsi Pál haláláról, a legenda nem bírta elviselni a szörnyűséget, ami élete szerelmével történt
Borítókép:  Fortepan / Szalay Zoltán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lángoló szerelem kötötte össze Szécsi Pált és Domján Editet, a kapcsolat azonban mindössze 10 hónapig tartott.

Szécsi Pál énekes és Domján Edit Jászai Mari-díjas színésznő rövid ideig tartó szerelme annak idején lázban tartotta az egész országot, ez a lángoló kapcsolat azonban végül mindkettőjük számára szörnyű tragédiával ért véget.

Amikor egymásra találtak a színésznő 40 éves volt, az énekes pedig mindössze 27, ránézésre azonban egyáltalán nem látszott rajtuk a korkülönbség. A közvélemény azonban megvetően tekintett a kor sztárpárjára ez miatt, amit mindketten nehezen tudtak elviselni. A rosszindulat mögött ugyanakkor meghúzódhatott az irigység is, a két művész szerelme ugyanis hihetetlenül szenvedélyes és romantikus volt. 

Kapcsolatuk azonban mindössze 10 hónap után tönkrement, amelyben a kritizáló hangok mellett sokak szerint Szécsi Pál komoly alkoholproblémái is közrejátszottak. Az énekes függőségéről  a hírek szerint Domján Edit mit sem tudott és egy taxisofőrtől hallhatott először szerelme alkohol­mámoros éjszakáiról, ami után hirtelen érthetővé vált számára, hogy miért tűnt el Pali olykor rejtélyes módon napokra is.

Az ivászat miatt ugyanis ilyenkor nem tudott Edittel kapcsolatba lépni. A színésznő érthető módon nagyon csalódott volt, miután tudomást szerzett szerelme alkoholproblémáiról, hiszen mindig is úgy gondolta, hogy Szécsi Pál az egyetlen férfi, akinek talán még gyereket is szülne. 

Domján Edit végül teherbe is esett Szécsi Páltól, ám elvetette a közös gyermeküket. Rövid ideig tartó kapcsolatukat az énekes barátai és környezete is nagyon sokszor kritizálta, amit a színésznőnek is jeleztek, aki végül mindössze 10 hónap után szakított is Szécsivel, ennek azonban más okai is voltak.

Az énekes ugyanis már kapcsolatuk alatt is komoly pszichés problémákkal küzdött, és többször is öngyilkosságot kísérelt meg. 1972 őszén pedig az egyik öngyilkossági kísérlete után Domján Edit kérte a kórházat, hogy szállítsák haza, hogy együtt lehessenek.

A színésznő végül másnap döntött úgy, hogy végleg véget vet kettejük kapcsolatának, innentől kezdve pedig sajnos nem volt visszaút egyikük számára sem. Domján Edit nem sokkal később, 1972 karácsonyán, a 40. születésnapján öngyilkosságot követett el.

Szerelme halála pedig annyira megviselte az alapból is mentális problémákkal küzdő Szécsi Pált, hogy 30 éves korában, 1974. április 30-án ő is véget vetett az életének.

Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelméről Kadarkai Endre Felfelé zuhanás című podcastjében is megemlékeztek, amit alább most te is megtekinthetsz!

Forrás: Femina / Meglepetés

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás