promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szacsvay László menekülne a filmbéli idősek otthonából, Banderas pesti kávézóba toppant és Schwarzenegger is elismerően szólt hazánkról - heti toplista
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten leginkább a filmes témáknak volt nagy visszhangjuk, többek között Szacsvay László új filmje, valamint Antonio Banderas budapesti látogatása is a legolvasottabbak között volt.

Hevér Dániel első nagyjátékfilmje kiemelkedő alkotás, a Netflix kínálatába felkerülő történet főszereplője Szacsvay László, aki egy magányos és makacs öregurat játszik. Béla bácsit fia idősek otthonába rakja, ahonnan legszívesebben elmenekülne, ebben pedig egy 17 éves lány lesz a segítségére. Kettejük között végül különleges barátság bontakozik ki.

Antonio Banderas remekül érezte magát Budapesten, amikor néhány éve a Géniusz második szezonját forgatta a magyar fővárosban, méghozzá Pablo Picasso bőrébe bújva. A világsztár alaposan bejárta a fővárost, és a karácsonyi vásáron nem kis meglepetést okozott, amikor betoppant az egyik kávézóba és szóba elegyedett annak tulajdonosával.

Arnold Schwarzenegger talán még jobban ismeri Magyarországot, nem csupán Andy Vajna barátsága révén, hanem mert többször is forgatott hazánkban. Schwarzenegger már a rendszerváltás előtt is forgatott Magyarországon, a Vörös Zsaruban James Belushival brillírozott. A színész szerint Budapest csodálatos város, ezt a véleményét pedig már többször is hangoztatta, így nem csupán egy üres kedveskedésről van szó.

Kiszivárgott a Nyerő Páros szereplőinek listája, az RTL egyik legsikeresebb műsorában feltűnik majd többek között Opitz Barbi és Serleg Albert, valamint Schobert Lara és Szekszárdi Tomi. A műsornak ez már a 8. szezonja lesz, a forgatás pedig hamarosan kezdődik, így rövidesen újabb érdekességek derülhetnek majd ki.

Azahriah barátnője egy mallorcai erkélyen szexizett egy alaposat, Lunát korábban az Éjjel-nappal Budapestből ismerhették meg. Az egzotikus szépségű lány nemrégiben úgy döntött, hogy ezentúl ő is a természetesség szószólója lesz, ezért közösségi oldalán is retusálatlan fotókat oszt meg magáról a jövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás