promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Levente nem akarta, de kiderült, ennyire gazdag az ásványvízmágus
Borítókép:  YouTube/Tribün
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Saját magát buktatta le, itt vannak a konkrét milliós tételek.

Igazi nagyhal akadt a Viasat 3 Adom a napom című műsor készítőinek a horgára: hazánk egyik leggazdagabb embere, a Vízkirály becenevű Balogh Levente. A kecskeméti születésű üzletember édesapja cégében kezdte az üzletkötői mesterséget, majd megvásárolva azt elkezdte felépíteni a Szentkirályi brandet,ma pedig már több élelmiszeripari érdekeltsége is van, és a szereplés sem idegen tőle, a nagy sikerű Cápák között című televíziós műsor egyik szereplője.

Kevéssé ismert tény róla, hogy fekete öves judo-mester, és igen jó eredményeket ért el versenyeken is - az Adom a napom kameráinak viszont másról beszélt, amire sokan kíváncsiak lehetnek: arról, ahogy milyen autókat is vezet konkrétan.

Balogh Levente igazi Mercedes rajongó, ugyanis jelenleg állítása szerint csak ilyen típusú autói vannak, abból viszont több is, és nem éppen a belépő szintű kategóriából válogatott.

A Vízkirály tulajdonát képezi egy V osztályú kisbusz, amit leginkább síeléskor, nyaraláskor használ. Egy ilyen kisbuszért akár 50 millió forintot is fizethetünk - legalábbis ennyibe kerül jelenleg a legdrágább használt modell a legnagyobb magyar használtautó-kereskedő portálon.

Talán a legkülönlegesebb jármű egy Sprinter, amin egyéni átalakításokat végeznek: Balogh Levente állítása szerint egyfajta konferencia-busszá tervezik alakíttatni, ezt akkor használj,a ha nagyobb stábbal utazik. Utazásból kijut neki sok, és általában a határmenti, magyarlakta területeket járja - mondhatni, az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területét.

Ezen kívül ott van még kedvenc autója, a híres G-osztályú Mercedes, amilyet például Szoboszlai Dominik is vezet, a terepjáró, amiről Levente úgy nyilatkozott, hogy már 5 vagy 6 éves, de egyáltalán nem gondolkozik a lecserélésén, annyira szereti, és mellékesen a világ legszebb autójának tartja. 

Ezek a terepjárók akár 90 millió forintba is kerülhetnek  de Balogh Levente még ezt is tudja fokozni.

Állítása szerint bár nagyon szeret vezetni, előfordul, hogy sofőrrel kell mennie valahova - ezekre az esetekre pedig rendelkezésére áll egy pontosan meg nem határozott típusú Maybach. A Maybach a Mercedes luxusautó-gyártó része, és az ilyen autók akár több százmillió forintba is kerülhetnek, pontos igényektől függően a határ a csillagos ég - Balogh Leventéében hátul íróasztal is van, hogy az utazás alatt is képes legyen foglalkozni a fontos ügyekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás