promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jégkorszaki vizet árul Balogh Levente, ritka kincset talált a föld alatt a vízkirály
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges, jégkorszaki vizet talált Balogh Levente.

Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz alapító tulajdonosa, a nemzetközi márkaépítés mestere, Magyarország egyik legsikeresebb üzletembere, aki vállalatcsoportja márkáin keresztül egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán. A vízkirályként is emlegetett milliárdos sokszor hangoztatta már, hogy birodalmát a nulláról építette fel, 30 év kemény munkájával jutott el oda, ahol jelenleg van.

Balogh Levente legutóbb az Economx Business Talks '24 konferencián tartott előadást, ahol többek között a kezdetekről is beszélt; arról, hogyan találtak jégkorszaki vizet az apjával.

1993-ban történt, mikor azon gondolkoztak, milyen sikerrecepttel tegyék majd világhírűvé a Szentkirályi Ásványvizet, majd nekiálltak fúrni a mélybe, aminek köszönhetően ritka kincsre bukkantak. Történt ugyanis, hogy miután a családi vállalkozás egy újonnan felvásárolt mezőgazdasági üzemegységben üdítőt akart gyártani, Levente édesapja, Balogh Sándor úgy döntött, az üzem mellett fúr egy kutat, hogy vizet találjon.

„Mert érzett valamit”

- mesélte Balogh Levente a konferencián.

A vízkirály apja két hétig, a nap 24 órájában fúratott megállás nélkül, közben négy fúrófej is tönkrement. Aztán egyszer csak elérték az úgynevezett jégkorszaki lencsét, amit átfúrtak, és így érték el azt a vizet, ami ma a Szentkirályi Ásványvíz.

„Belefúrtunk egy jégkorszaki lencsébe, ezért elmondható, hogy jégkorszaki vizet iszik, aki ezt az ásványvizet fogyasztja”

- mondta a vízkirály a konferencián.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás