promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ásványvizes Cápa, Balogh Levente megkopasztotta a cipők cápáját
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álommeló és a Cápák között után meglepő helyen bukkant fel Balogh Levente.

Pachert Balázs szinte üstökösként tűnt fel a magyar internet egén, ugyanis nem csak a Cápák között félelmetes, de szakértő sztárjait győzte meg arról, hogy érdemes befektetni a Balázs Kicks-be. A szigorú bohém, Balogh Levente nagy kedvence ugyanis zsigeri tehetségével és szerény, szimpatikus hozzáállásával azonnal meghódította a magyar közvéleményt is. A még mindig csak 21 esztendős tehetség most vendégül látta Károly körúti üzletében mentorát, a Szentkirályi Ásványvíz vezérét is. 

Mint ismert, Balogh Levente a honlapunk egyik legnépszerűbb neve, lévén az 54 éves mogul és pénzember neve egyet jelent a sikerrel és a csillogással. A befektetésekre érzékeny zseni nem volt rest, és örömmel fogadta az ifjú üzletember meghívását. A Balázs Kicks frissen debütált videója pedig azt hozta, amit már mind a két influenszernek is beillő férfi bereklámozott: Balogh úr döbbenten nézelődött a drágábbnál drágább lábbelik között. Pedig ő aztán bármelyiket megengedhetné magának az ország egyik legnagyobb milliárdosaként. 

Természetesen a Cápa szívesen nézelődött a választékos Nike-kínálatban, és nem felejtette el magasztalni sem kis kedvencét. Balázs pedig a legnagyobb szakértelemmel adta elő, hogy lényegében mennyire exkluzív is irigyelt üzlete. Amelyet egyébként pár hete akart megrövidíteni két külföldi bűnöző egy 4,5 millió forintos csuka meglovasításával. Szerencsére épen és egészségesen visszakerültek a cipők az sikeres fiúhoz. 

Balogh Levente komoly izgalmak mellett továbbra is látható az RTL műsorán az Álommeló című realityban. Aki egyébként még csak nem is üres kézzel távozott a Balázs Kicks-ből, ugyanis két cipővel gazdagította a saját gyűjteményét. Persze a címben megfogalmazott megkopasztás azért egy kicsit túlzás, lévén van még mit eladni bőséggel a fiatal Pachertnek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás