promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A dúsgazdag Balogh Levente könyörtelen tanácsot adott a lányának, hogyan bánjon el a pasikkal
Borítókép:  RTL
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Cápák között befektetője, Balogh Levente tudja nagyon jól, hogy az ilyen szituációkban is határozottnak kell lenni.

A Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente az RTL egyik megkerülhetetlen karaktere lett, amit láthatóan élvez is. A csatorna múlt hónapban bejelentette, hogy elindult a jelentkezés Az álommeló című műsor második évadába, ugyanis az „ásványvízlirály” újra elnöki asszisztenst keres.

Az előző szezon nyertese, Keserű Balázs időközben elnöki asszisztensből ügyvezető igazgatóvá lépett elő Balog Levente egyik vállalkozásában, annyira bevált az ambiciózus munkaerő. Így viszont ismét megüresedett az elnöki asszisztensi pozíció, ami megváltoztathatja valakinek az életét.

A tét óriási, ugyanis akit a műsor végén Balogh Levente kiválaszt, az elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót, valamint egyéb juttatásokat is.

Balogh Levente nagy utat járt be, mielőtt Magyarország egyik leggazdagabb embere vált volna belőle. Anno igazi kihívásként veszteségesen vásárolta meg a Szentkirályi ásványvizet az édesapjától, mert érezte magában, hogy ki tudja hozni a maximumot a cégből. Ezt meg is tette, mivel Szentkirályit 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választották.

A Cápák között befektetőjének a lánya, Balogh Szimi is igyekszik sikeres életet generálni magának. Most jelenleg egyetemre jár, ahol pszichológia szakon tanul. Állítólag boldog párkapcsolatban él, de a szerelmi életét nem szeretné a nyilvánosság elé tárni.

Azt viszont megosztotta, hogy az édesapja igazán határozott tanácsot adott neki anno a pasikkal kapcsolatban:

„Aki menni akar, arra ráadod a kabátot és kinyitod neki az ajtót”

- mondta anno Balogh Sziminek a Cápák között befektetője.

Szóval Balogh Levente szerint senkiért sem szabad sírni, aki pedig menni akar, annak határozottan ki kell nyitni az ajtót, és szélnek ereszteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás