promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Levente leleplezte a nagy trükköt – így is tudsz milliókat csinálni az ásványvízkirály szerint
Borítókép:  RTL
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Cápák között sztárja és a Szentkirályi ásványvíz igazgatója szerint így is sikeres tud lenni egy vállalkozás.

Anno nagyon kiváló nézettséget tudott hozni a Cápák között ötödik évada az RTL-en. A csatorna üzleti showműsora ezzel összehozta az egyik legnézettebb szezonját. A Cápák között ötödik évada három százalékkal tudta túlszárnyalni nézettségben az előzőt, ami szintén nem teljesített rosszul.

Miután véget ért az RTL showja, érkezett egy másik üzleti műsor, szóval a Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente továbbra is képernyőn maradt. Az álommeló a világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, bár nálunk nem tudta úgy levenni a lábáról az embereket, ahogy kellene.

Az ásványvízkirály az RTL spin-offban most nem életük nagy dobására készülő vállalkozóknak segít, hanem az a célja, hogy megtalálja maga mellé a tökéletes asszisztenst.

Végül Balogh Levente döntése alapján Keserű Balázs került a dobogó első helyére, ezzel elnyerve az egy éves munkaszerződést, a bruttó hárommillió forintos fizetést, céges autót és egyéb juttatásokat.

Annyi biztos, hogy az alapemberek közül például Balogh Levente és Moldován András marad a Cápák között új évadában majd, de Tomán Szabina már biztosan távozik.

Balogh Levente nagy utat járt be, mielőtt Magyarország egyik leggazdagabb embere vált volna belőle. Anno igazi kihívásként veszteségesen vásárolta meg a Szentkirályi ásványvizet az édesapjától, mert érezte magában, hogy ki tudja hozni a maximumot a cégből. Ezt meg is tette, mivel Szentkirályit 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választották.

Természetesen ő is tudja jól, hogy az elején rengeteget kell pörögni, de meglátása szerint úgy is lehet sikert elérni egy vállalkozásban, ha valaki nem teszi tönkre magát azzal, hogy állandóan csak dolgozik.

„Én abban nem hiszek, hogy 0-24-ben látástól vakulásig dolgozni kell. Tehát aki ezt gondolja, annak baj van a vállalkozásával. Tehát meg kell az egyensúlyt teremteni. Egy vállalkozás 8-tól 16:30-ig is tud ugyanolyan jó lenni, mint nullától éjfélig”

- nyilatkozta a vállalkozó a Tőzsde Akadémiának.

Szóval Balogh Levente szerint fontos szempont, hogy ne mi robotoljunk állandóan, hanem olyan megbízható csapatot építsünk magunk köré, akik tudnak abban segíteni, hogy ne dolgozzuk rommá magunkat. Persze ha a vállalkozásunkhoz csatlakozó személyek kezdenek el napi több mint 8 órát húzni az igát, rengeteg pluszfeladattal, az már ismét a ló túloldala. Ezért fontos az egyensúly, amit fent is említett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás