promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége Balogh Levente számára, búcsúzik a Szentkirályi alapítója
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Levente napokon belül távozik a képernyőről.

Balogh Leventét sokan az RTL nagysikerű üzleti showműsora, a Cápák között miatt ismerték meg, aztán kapott egy saját műsort is, amiben elnöki asszisztenst keresett maga mellé. Az álommeló ugyan elég döcögősen indult, de aztán sikerült stabilizálnia a nézettségét egy erős közepesre, és azóta is ezekkel a számokkal fut. Persze vannak, akik szerint a reality abszolút meg van rendezve, hiszen nemrég történt benne valami, ami miatt több néző is gyanút fogott.

Természetesen emiatt mi is megkerestük az RTL Sajtóosztályát, akik megmagyarázták a dolgot.

Az álommeló nagyon sok negatív visszajelzést kap a nézőktől, most éppen azért háborodtak fel sokan, mert az egyik jelölt, Viki indokolatlanul sokáig bent maradt a versenyben. Miután bebizonyosodott, hogy nincs tisztában az alapvető fogalmakkal, majd a piaci feladatnál az is kiderülz, hogy pocsék értékesítő, senki se hitte volna, hogy kapni fog egy sokadik esélyt; mégsem küldték haza.

Aztán amikor panaszkodott Balogh Levente segítőjére, Farmosi Lariszára, alaposan kihúzta a gyufát. A Vízkirály azt mondta, hogy ezt a viselkedés nem elfogadható, és nem is fogja tolerálni, mégsem zavarta haza Viktóriát. Az álommeló szerdai adása viszont azzal indult, hogy az elnök közölte a lánnyal, hogy számára véget ért az asszisztensi pozícióért folyó küzdelem.


Az álommeló hivatalosan is a döntős időszakába lépett, hiszen már csak hárman vannak versenyben: Detti, Marcell, és Balázs. Bár egyelőre Balázs áll az esélyességi lista élén, ez még mindig változhat.

Nem is kell már sokat várni, hogy kiderüljön, ki lesz Balogh Levente asszisztense, május 12-én, pénteken jön Az álommeló utolsó adása.

Következő héttől aztán érkezik Istenes Bence új műsora, a Tippelj és vidd el!, ami akár komoly versenytársa lehet a Párharc-nak, hiszen nagyjából azzal egy időben fog futni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás