promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Törnek-zúznak a Cápák között stúdiójában, meghökkentő dolgokkal dobálóznak, máshol a számok nem stimmelnek
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb vállalkozókkal folytatódik a Cápák között 6. évada. A stúdiót több alkalommal is értetlenség lepi el, van ahol a számokkal nem stimmel valami, van ahol az egész ötlet a fejétől bűzlik.

Emlékszem, mikor Magyarországon is elindult a Forbes magazin, sokan kétkedve fogadták. Létezik Magyarországon annyi érdekes és sikeres vállalkozás, ami hosszú távon is megtölti majd a lapot? A Forbes azóta is töretlenül fut, az egyik legerősebb rand a nyomtatott magazinok piacán. Valami hasonló volt a Cápák közöttel is, mikor 2019 elején Máté Kriszta produceri közreműködésévela elindult a műsor, ami az amerikai Shark Tank formátumot magyarította. A befeketetős valóságshow azonban bőven túlszárnyalta a várakozásokat, és most már a hatodik évaddal száll vízre a reality-kkel és tehetségkutatókkal zsúfolt mezőnyben.

Idén már két adás is lement, ezekről mi is beszámoltunk, és bizony voltak feszültebb pillanatok. A stúdióban járt dühös taxis, hamburgeres vállalkozók, segédmunkásból lett milliomos, és megfordultak a készenléti rendőrség dolgozói is. A Cápák között ezen a hétvégén is folytatódik, és az új rész további izgalmakat tartogat.

Különösen kíváncsiak vagyunk a gyertyás vállalkozásra, amire a férfi nemiszervet írják rá, Dr. Varga Eszter is elég meglepetten hallgatja végig az ötletet, Orbák Ilona is csak pislog - hacsak nem a vágók vicceltek meg minket. Aztán jön valaki, és egy kalapáccsal veri szét a telefonját.

Feltűnik a stúdióban egy régi versenyző is, aki ezúttal 30 millió forintot kér - Balogh Péter azonban kiszúrta! Egy másik jelentkező milliárdos forgalmakkal dobálózik, de Orbák Ilona szerint nagyon nincsenek rendben a számok. Van aki vitatkozni akar, van aki sokkal nagyobb részesedést szeretne, de a legnagyobb rejtély, hogy mégis milyen ötlettel rukkol elő a két fiatal hölgy, akiket a promó anyagban megszólalni sem engedtek a szerkeszők.

Ma este (szeptember 17.) 19:00 órakor kiderül!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás