promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin exférjénél is jobban megszégyenítette Varga Juditot: kimondta a véleményét ami először eszébe jutott
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Ervin ebbe most tényleg beleállt: Szerinte az igazságügyi miniszter minden nehéz sorsú nő életét tönkretette.

A közelmúlt politikai eseményei szinte forradalmi hangulatot varázsoltak az internetre, de az utcákon is érezhető a mozgolódás. Az egész egy tévesen aláírt kegyelmi botránnyal kezdődött, ami végül Novák Katalin és Varga Judit pozíciójába került. A közvélemény  egyöntetűen azt gondolta, hogy a dolgok igazi vesztese Novák Katalin lesz, de végül Varga Judit került előtérbe, akinek igazságügyi miniszterként való lemondása először kevésbé kapott nagy figyelmet.

Ez az utóbbi időben azonban erősen megváltozott, hiszen a Hősök terére szervezett tüntetéssel nagyjából egy időben megjelent a színen egy egészen új, mégis régi szereplő: Varga Judit exférje, Magyar Péter.

Azóta aligha van ember Magyarországon, akinek ez a név ismeretlen lenne, ha pedig mégis, akkor ezt orvosolja, most indul országjáró körútjára, hogy minél több helyre eljuttassa politikai elképzeléseit. Mint minden hirtelen jött közéleti szereplő, Magyar Péter is megosztja az embereket, azonban néhány olyan híresség, aki azonnal kiállt mellette és azonosulni tudott az általa képviselt értékekkel.

Ezek egyike Nagy Ervin, aki teljes bizalmat szavazott a messiásnak kikiáltott Magyar Péternek és még az sem tudta eltántorítani, hogy Varga Judit egy érzelmes, könnyfakasztó interjút adott Hajdú Péter Frizbi című műsorában, melyekben a 16 évnyi házassága megpróbáltatásairól beszélt.

Nagy Ervin ezen szinte felháborodott és a mostanában társadalmi szerepvállalásban élenjáró színész úgy fogalmazott, hogy az interjú minden része figyelemelterelés és kifejezetten károsnak tartja azt, hogy egy ennyire magas pozíciójú, kapcsolati hálóval rendelkező nő beszél családon belüli erőszakról, amikor neki lett volna lehetősége tényleges segítséget kérni, ha valóban bajban van. Azt is nehezményezte, hogy az interjú vegyes fogadtatása után ki fog hinni a bajban lévő, bántlmazott nőknek, szerinte még inkább meggyengül az amúgy sem túl erős szociális védőháló.

Azt is furcsállta, hogy miért éppen most bukott ki ez az interjú, erre viszont szinte rögtön magyarázatot is adott: Magyar Péter most állt elő, így eljött az a pont is, amikor volt felesége nem hallgathatott tovább. Bár Nagy Ervin szerint Magyar Péter nyilatkozatai is mélyítik a helyzetet, őt mégsem tudja annyira okolni, de azt hozzátette, hogy a gyermekeik lelki állapotának a védelme mindennél fontosabb lenne.

Az interjút teljes terjedelmében itt tudjátok megtekinteni:

Nagy Ervin interjúját pedig IDE kattintva tudjátok megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás