promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem bírta ki, Krausz Gábornak küldte ezt a félreérthetetlen kérdést az együtt töltött évek emlékére?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi Krausz Gábornak üzent ezzel a kérdéssel?

Tóth Gabi bevallomása szerint mindent elkövetett annak érdekében, hogy megmentse a házasságukat Krausz Gáborral, de a sztárséf túlságosan is zárkózott volt, nem beszélt az érzéseiről, nem nyílt meg neki, és egy idő után már nem is érezte nőnek magát mellette; Gabi már csak a családanya szerepet kapta otthon, pedig egy házasságban nagyon fontos, hogy a feleség ne csak anyának, de nőnek is érezhesse magát. Házasságuk válságban volt, mikor belépett az énekesnő életébe Papp Máté Bence, a jóképű táncos, akivel kicsit közelebb kerültek.

Jókat beszélgettek, megértették egymást, majd amikor érezték, hogy komolyabbra fordulnak velük a dolgok, úgy határoztak, kilépnek zűrös, problémás kapcsolataikból, és megpróbálják egymással. Így aztán nem csak Tóth Gabi vált el Krausz Gábortól, hanem Papp Máté Bence is szakított akkori barátnőjével.

Azóta eltelt lassacskán egy év, és mind Gabi, mind Gábor boldogabb, mint azelőtt. Nem csak az énekesnőre talált rá újra a szerelem, de a sztárséf is megismerte Mikes Annát a Dancing with the Stars-ban, akivel a verseny során összemelegedtek, most pedig együtt vágtak neki az Ázsia Expressznek, aminek jelenleg is Tajvanban forgatják az új évadját. Igaz, volt egy kis riadalom, ugyanis erdőtűz pusztított azon a helyen, ahol a produkciót forgatják, de Ördög Nóra megnyugtató posztot rakott ki a saját oldalára.

Bár most már külön utakon járnak, azért a múlt és a közös gyermekük mégis csak örökre összeköti Tóth Gabit és Krausz Gábort, a közösen szerzett emlékek pedig soha nem merülnek majd feledésbe. Bizonyára még ma is eszükbe jut a másik, felidéznek egy-egy boldog pillanatot az életükből, amikor még boldogok voltak egymással, és talán most Gabi is elmerengett a múlt történésein, mert egy olyan posztot rakott ki a közösségi oldalára, ami akár félreérthetetlen üzenet is lehetne Krausz Gábornak.

Az énekesnő a napokban posztolt néhány képet magáról az oldalára, amin megmutatta, mennyire sugárzik a boldogságtól új párja, Papp Máté Bence mellett, ugyanakkor olyan kérdést írt melléjük, amivel talán pont, hogy Krausz Gábornak üzent:

„Do you remember the times?”

- olvasható a posztban, ami magyarul annyit tesz, "Emlékszel azokra az időkre?".

Ez tényleg olyan, mintha Gabinak eszébe jutottak volna házasságának egy-egy boldog pillanatai, és belegondolt, vajon Gábor is szokott-e még gondolni rá. Hogy valóban így van-e, azt nem tudni, de ha igen, Krausz Gábor akkor sem mostanában fogja ezt látni, hiszen amíg az Ázsia Expresszt forgatják, nem lehet náluk a telefonjuk sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás