promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összejöttem egy szűz lánnyal és végül eljutottunk az akcióig: amit hancúr előtt kért tőlem, abba még a felmenőim is belepirulnának
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor megszólalt a szendének hitt barátnőm és elmondta a bizarr vágyait, akkor a plafon is beleremegett.

Kolos megismerkedett egy lánnyal az egyik online társkereső oldalon. Rögtön kialakult közöttük a szimpátia, ám volt egy kis bökkenő. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kedves olvasók, tisztet férfitársaim! Kicsit hencegésből, kicsit tanácstalanságból, kicsit tanácskérően írom a soraimat, ugyanis még én magam sem döntöttem el, hogy mit érzek az elmúlt néhány nap eseményeivel kapcsolatban. Megismertem egy lányt egy randioldalon. Ő 26, én magam 31 éves vagyok. Nagyon szép, intelligens, csinos lány volt, hamar el is döntöttük, hogy nem érdemes tovább írkálnunk egymásnak és a személyes találkozó mellett döntöttünk.

Itt minden remekül alalkult: gyorsan egymásra hangolódtunk, volt pezsgés, szikra, apró érintések, bókok, viccek. Alapvetően nem tudtam volna belekötni semmibe és rajta is ezt láttam, így gyorsan megjött a magabiztosságom. Nem tudtam jó döntés-e ilyen hamar erre terelni a szót, de megkérdeztem van-e kedve felugrani hozzám.

Egy pillanatra zavarba jött, de végül hazakísért. Nagyon izgatott voltam és nem is hittem, hogy ilyen szerencsés lehetek. A lakásomra érve töltöttem még egy italt, kicsit csókolóztunk, majd mikor kezdett forrósodni a szitu, akkor leállított. Elmondta, hogy ő még szűz és egyelőre még várna egy kicsit az első alkalommal. Eléggé meglepődtem, mert volt egy tüzes, vad kisugárzása, de természetesen megértettem és tiszteletben tartottam. Így csak együtt aludtunk.

Egyre több időt töltöttünk együtt, gyakran egymásnál aludtunk, de úgy voltam vele, hogy nem sietettem az együttlétet, megbeszéltük, hogy ő fogja felhozni, ha már szeretné.

Egyik este aztán megbeszéltük, hogy szeretné. Én nagyon örültem neki, biztosítottam arról, hogy minden rendben lesz, gyengéd, óvatos és romantikus leszek. Ő rám nézett és azt mondta: nem egészen így szeretném.

Majd mutatott néhány filmet, amelyek még a felnőttfilmes oldalakon is az eldugott szekcióban voltak, hogy mire vágyik. Azt mondta mindig így képzelte el, igazából mindig is ez izgatta. Nem szeretném nagyon részletezni, de ez az erősen agresszív, cseppet sem finomkodó, elég perverz vonal. A meglepetésemet nem tudtam leplezni, ő pedig nevetett ezen. Mondta, hogy eddig senkinek nem mert erről beszélni, ezért nem eset még túl az elsőn, de máshogy el sem tudná képzelni. A bizarr vágyakhoz be kellett szereznünk néhány dolgot, majd megtörtét az este. Életem legvadabb és legbizarrabb éjszakája volt. És komolyan gondolta, hogy ez tetszik neki, mert azóta is naponta van kedve a dologhoz és mindig hasonló stílusban.

[[cikk3]]

Én nagyon kedvelem, minden nagyon jó vele, de nem tudom, hogy tudnám-e életem végéig ezt csinálni a hálóban. Vagy lehetséges, hogy az újdonság ereje hat rá így és később lehiggad? Nem feltétlen szakítanék emiatt, de alapvetően távol áll tőlem az agresszió és a nők ilyen szintű kihasználása, így nehezen azonosulok ezzel akkor is, ha tudom, hogy ez csak a hálószobára vonatkozik.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás