promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobos Evelin semmit nem viselt a köntöse alatt miközben megmutatta luxusotthonát: gyönyörű test és több milliós berendezések a videón
Borítókép:  Youtube - lilulandshop
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Láthatjuk a mérhetetlen pompát amiben él és a színésznőt meztelenül az ágyában.

Dobos Evelin jelenleg Magyarország egyik legszebb és legnépszerűbb színésznője. Kortalan szépsége, bájos arca, kecses mozgása, kifinomult stílusa és gyönyörű alakja tökéletesen alkalmassá teszi őt a színészetre. Emellett pedig tehetsége, kitartása és szorgalma is vitathatatlan. Mi sem támasztja ezt alá jobban, minthogy akármibe fog bele, azt sikerrel végigviszi.

Megnyerte a Konyhafőnök VIP egyik szériáját, de a Sztárbox ringjében is felejthetetlen teljesítményt nyújtott. Mindent beleadva küzdötte el magát a bajnoki címig: sem a meccs alatt, sem a felkészülésben nem ismert korlátokat. Egy ideig kérdéses volt, hogy ki tud-e állni ellenfelével, ugyanis egy betegség ágynak döntötte, de egy infúziós kezelés segítségével és hihetetlen akaraterővel végül nem kellett kihagyni a a mérkőzést.

A Tündérkert című magyar Trónok harcának kikiáltott sorozatban is lenyűgözte a nézőket, a férfiak csodálva, a nők féltékenyen nézték, de a Keresztanyuban is fergeteges alakítást nyújtott.

Bár Evelin igyekszik külön kezelni a népszerűségét és a csillogást a magánéletétől, néha ő is kivételt tesz. Bár párkapcsolatban él, erről sem árul el sokat, a hétköznapi életéről pedig kifejezetten keveset tudunk.

Most azonban ő maga tett kivételt és szokatlanul intim bepillantást engedett a napjába, emellett pedig otthonába is.

Evelin a sok követőjének köszönhetően kifejezetten csábító lehetőségnek látszik, ha valamilyen termék reklámozásáról van szó, most is egy ilyen együttműködés apropóján forgatta le az aprócska kisfilmet. Először Evelint láthatjuk az ágyban, fedetlen vállal, már-már feltételezhetően ádámkosztümben. Éppen ébredezik, ami nem megy könnyen, így egy prémium terméket hív segítségül: egy távolról irányítható kávéfőzőt. Itt a mobilján kiválasztja, hogy milyen kávét szeretne inni, a gép pedig távolról vezérelve elkészíti azt.

Evelin pedig felkel, magára kapja lenge köntösét és mire kiér a konyhába, már kész is a frissen gőzölgő forró ital. Az pedig már csak a ráadás, hogy eközben megcsodálhatjuk Evelin otthonának néhány szegletét, ami hihetetlenül prémium és luxus kivitel.

A felvételt ide kattintva tudjátok megtekinteni:

kavefozo-

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás