promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi nélkül vette fel ruháját a Yellowstone-sorozat csodálatos szépsége, Monica Dutton? Sejtető kép jelent meg
Borítókép:  LMKMEDIA/ Promotions
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen népszerűségnek örvend a western-elemekkel átszőtt szövevényes drámai alkotás.

A Yellowstone-sorozat jelenleg megtalálható a Netflixen és a Skyshowtime műsorán is, így akik egy kis western utánérzésre vágynak, amely tele van családi drámával, szerelmes jelenetekkel, intrikus epizódokkal és tömény agresszióval, azoknak mindenképpen érdemes megnézni a szériát, amelyből jelenleg öt évad készült el, de majd jön a folytatás is. A filmben Kevin Costner köré rajzolódik minden, illetve rajta keresztül egy egész család felemelkedése és a hatalomhoz (egy birodalomhoz) való mindenáron ragaszkodása áll a film alapkonfliktusainak fókuszában.

A film erőssége a színészek játékában rejlik, és közülük is kiemelkedik Monica, aki Kayce Dutton felesége.

A színésznő, illetve a szerepe kapcsolja össze a régi indián világot a filmben a nyugati világgal, ő a spirituális kapocs az alkotásban. Monica karakterét Kelsey Chow játssza. A 32 éves színésznő ugyan sok sorozatban és filmben játszott kisebb szerepeket korábban, ám ezeket Magyarországon a nézők kevésbé ismerik. Ám jegyez nagyobb filmeket is, ilyen például a 2017-ben bemutatott Wind River - Gyilkos nyomon, ahol többek között Jeremy Renner-rel és Elizabeth Olsen-nel szerepelt közösen.

A gyönyörű színésznő a Yellowstone című sorozattal futott be, amely bizony hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, hiszen egy olyan új hangulatot hozott be a sorozatok világába, amelyre meglepően nagy igény mutatkozott, persze látens formában. Ez pedig találkozott Kevin Costner vonzódásához a western-hez, az egyveleg pedig egy izgalmas kikapcsolódás.

A gyönyörű színésznőről pikáns képek készültek korábban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás