promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bugyi nélkül huppant le a fűbe, rendkívüli képek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az éjszaka közepén kezdett fotózásba a bájos énekesnő.

Dua Lipa, a brit-koszovói származású énekesnő, az elmúlt évek egyik legnagyobb popszenzációja. 1995-ben született Londonban, és már fiatalon elkezdett zenei pályafutására koncentrálni. Első nagy sikerét New Rules című dalával érte el, amely nemcsak az eladási listákat, de mindent uralt abban az évben, igazi popkulturális bonbon volt, amelynek a dallamát mindenki tudta és ismerte, akár egy közös pont lehetett egy jó beszélgetés elkezdéséhez.

Dua Lipa nem csak zenei tehetségéről ismert, hanem erős női karakteréről és önállóságáról is. Számos díjat nyert már pályafutása során, köztük több Grammy-díjat is. Ezen kívül a divatvilágban is aktív, gyakran láthatjuk őt különféle magazinok címlapjain vagy nagy divatházak kampányaiban. Aki követi őt Instagram-on, az elképesztő fotókat kaphat szinte minden nap.

És amúgy ő énekelte a Barbie című dal egyik betétdalát is:

Dua Lipa nevét ma már mindenki ismeri a világon, még a sportrajongók is első kézből. Szoboszlai Dominik futballcsapatában, a Liverpool FC-ben az One kiss című dal gyakran felcsendül, amely a Liverpool csapatának drukkerei szemében egyfajta himnuszként szolgál már jó pár hónapja. Nem is annyira régen Dua Lipa a filmes pályán is kipróbálta magát, ahol a Barbie című filmben többek között Ryan Gossling-gal és Margot Robbie-val szerepelt közösen.

No, meg persze a popkulturális világ krémjével.

És hogy ki a párja?

Jelenleg a 42 éves Romain Gavris görög száramzású rendezővel alkotnak párt, és a közösen készült fotóik alapján úgy tűnik, hogy jól megértik egymást. Dua Lipa követői az Instagramon rendszeresen láthatnak lenyűgöző képeket róla, a legutóbbi pedig nagyon úgy tűnik, hogy egy kicsit kivetkőzősebb buli után készült, bevállalós fotósorozat készült a sztárról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás