promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Senki sem hitt Várkonyi Andreának, akinek végül elege lett abból, hogy Barbie-babának hívták, ezért változtatott
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régi fotó került elő Várkonyi Andreáról, ritkán látható így Mészáros Lőrinc felesége.

Kis túlzással egy fél ország ismerte meg Várkonyi Andreát a képernyőn töltött évek alatt. A szegedi születésű műsorvezetőnő a helyi tévénél kezdte pályafutását, majd gyorsan felfelé ívelni kezdett a karrierje.

Mivel orvos családból származik, ezért kézenfekvő volt, hogy az egészségügyben is kipróbálja magát, ám itt csupán egy rövid kitérőt töltött, majd ezt követően került a Tv2-höz, és több mint másfél évtizedig dolgozott a Tények műsorvezetőjeként, ahol a csatorna egyik meghatározó szereplője lett.

Várkonyi Andreát korábban a legjobb műsorvezetőnek is megválasztották, pályafutása során pedig könyvet is adott ki. A legnagyobb szakmai kihívás azonban a mindennapos felkészülés lehetett a hírek gyorsan pörgő világában.

A médiában töltött hosszú évek alatt persze a divatnak megfelelően változtatott a frizuráján, egyvalami azonban mindig biztos volt, a lehető legjobb formáját kellett hoznia. Természetesen azonban neki is van egy olyan oldala, amit kevesebben ismernek, és amit ma már csak otthon láthatnak:

„Senki nem hiszi el, hogy gyárilag teljesen göndör hajam van, csak miután mindig azt mondták, hogy olyan vagyok mint egy Barbie-baba, annyira elegem lett belőle, hogy elkezdtem egyenesre szárítani. De itt a bizonyíték, az érettségi tablóképem. Se dauer se semmi. Ilyen természetes állapotában még mindig.”

„Annyit hozzáteszek, hogy sosem volt barna, kislánynak tejfölszőke voltam aztán sötétszőke lett. Csak a fekete-fehér képen barnának tűnik”

-írta a kép alá, amit közösségi oldalán találhatunk meg:

Várkonyi Andrea akkor is és azóta is büszkén vállalja szőke fürtjeit, mostanában azonban a képernyőn már ritkábban tűnik fel, annál többször láthatjuk viszont különböző rendezvényeken férje, Mészáros Lőrinc oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás