promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly király méltatlan és kínos dologra készül, de nincs más lehetősége: ezzel pont kerülhet a királyi család kálváriájának végére
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kétségbeesett lépésre szánta el magát az uralkodó, nem méltó hozzá az ami jönni fog, de vállalja a kellemetlenséget.

Rengeteg tragédia sújtja a brit királyi családot és egyre nehezebben bírják már a rájuk nehezedő nyomást. Már Erzsébet királyné halála előtt sem volt felhőtlen az uralkodócsalád élete, ugyanis Harry herceg és felesége, Meghan Markle kivált a királyi családból. Hosszas huzavona után sem voltak nyitottak a békülésre, majd miután megtörtént az ominózus Oprah interjú, a kékvérűek sem próbálkoztak többet visszaédesgetni őket a családba.

Harrynek és Meghannak két gyermeke van, az uralkodócsalád pedig nagyon fontosnak tartja a gyermekekkel való kapcsolattartást.

Katalin több gesztust is tett arra, hogy Harryékkel ismét közelebb kerüljenek egymáshoz, ám ők makacsul ellenálltak. Most azonban más idők járnak a palota falai között: a családot ért folyamatos traumák miatt mindennél fontosabb lenne, hogy megtörténjen egy nagy beszélgetés és helyreálljon a családi béke. Károly király és Katalin hercegné rákbetegsége talán jobb belátásra térítheti a dacos párost. Harry hercegnek biztosan fontos az édesapja, mert betegsége hírére azonnal odarepült, hogy találkozzanak, ám Károly nem elégszik meg ennyivel.

Halála előtt még mindenképpen szeretné látni az unokáit és ezért példa nélküli lépésre szánja el magát: a nyári, Balmori kastélyba történő visszavonulására az idei évben a hírek szerint meginvitálhatja Harryt és Meghant, akiket szeretne megkérni arra, hogy gyermekeiket is hozzák el a kiruccanásra. A kis Archie-t alig néhány alkalommal látta, míg Lilibet-tel egyetlen egyszer találkozott. Nagy lépés és nehéz gesztus lesz ez az uralkodónak, de felülemelkedik a büszkeségén.

Ha Károly király valóban elküldi a meghívót, akkor Meghannak és Harrynek muszáj lesz elfogadni az invitálást. A békés környezet és az, hogy Károly az enyhülés jeleit mutatja, ideális ahhoz, hogy túllépjenek a sérelmeiken és helyreálljon a családi béke.

Az, hogy Vilmos és Katalin is csatlakozik-e hozzájuk, egyelőre kérdéses, mivel az összes családtag közül Vilmos haragszik a legjobban az öccsére.

Egy királyi család szakértő így nyilatkozott a történtekről Friderikusz Sándornak:

béke

Forrás: borsonline.hu

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás