promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási változás a brit királyi családban, már megnevezték, hogy ki lehet a következő segítője Vilmos hercegnek az uralkodásában
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez alapvetően új felállás lehetne, de a szakértők szerint lehetséges.

Az elmúlt időszakban a brit királyi családdal kapcsolatban a média elsősorban III. Károly és Katalin hercegné betegségével volt elfoglalva. Először III. Károly, majd Katalin hercegné jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd, ám a betegségről részleteket nem árultak el. Katalin különleges módot választott a helyzet közlésre, hiszen már hetekkel az előtt, hogy a bejelentést megtette volna, elképesztő pletykák kezdtek el terjedni róla, amelyeket már máshogy nem lehetett megállítani, csak úgy, ha az ország elé áll.

Katalin pedig megtette, és a BBC-n jelentkezett videóval, a jövőbe vetett hittel beszélt betegségéről és arról is, hogy már megkezdődtek a kezelések.

Közben a lapok és a szakértők Vilmos herceg helyzetével is foglalkoznak, hiszen a leendő király komoly döntések előtt állhat. Harry herceg, vagyis a testvére teljesen kiszorulhat az uralkodásból majd az új érában is. Károly királyt jelenleg nagyon fontos feladatok ellátásban legkisebb testvére, az eddig ritkán szereplő Eduárd helyettesíti, így pedig adódik a kérdés persze, hogy Eduárd gyermekei a jövőben milyen szerepet kaphatnak majd az uralkodásban, az uralkodó segítésében? Szakértők pedig már arról beszélnek, hogy meglehet Eduárd gyermekeit, Lady Louist és Jakabot is szívesen látnák a brit királyi család dolgozó tagjai körében majd Vilmos uralkodása alatt.

A két gyermek eddig ritkán tűnt fel az uralkodó mellett, de a jövőben nagyon fontos szerep hárulhat tehát rájuk, amelyekhez folyamatosan kaphatnak majd trenírozást a brit királyi családban. Róluk eddig nagyon kevés szó esett a családdal kapcsolatos hírekben.

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás